Rozhovor na téma relokace v astrologii a osud člověka, pro časopis Spirit v 7/2009

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Změna místa, změna osudu

„Řekl bych, že astrologové jen zkoušejí, jak vytáhnout co nejvíce peněz lidem z kapsy. Nabízejí osobní horoskopy, partnerské horoskopy, horoskopy dětí a vymýšlejí stále nové služby. Třeba relokace. Copak je možné změnou adresy změnit osud?!"
Takto se nedávno rozohnil ve svém dopise Jaroslav Drha z Českolipska. Jak se obhájí astrologové? Zeptali jsme se Pavla Hanzala z Prahy.

Jak velký je vliv místa bydliště na osud každého jedince?

„Z pohledu astrologa má místo narození a bydliště zásadní význam. Právě toto místo nám určuje rozložení astrologických domů, které nám v horoskopech ukazují, do jakých sfér života se budou konstelace promítat. Jinými slovy -jestliže má někdo, kdo žije v Praze, planetu přinášející úspěch Jupiter v domě kariéry, pak o nějakých pět set kilometrů dál ji bude mít ve zcela jiné oblasti, která s kariérou nemá nic společného. A to je pak velký rozdíl pro člověka, který se chce stát například úspěšnou a veřejné známou osobností. Je to hodně zjednodušený příklad, ale určitě dostatečný."

I pouhá změna města nebo státu nám tedy může pomoci? Třeba když se nedaří v podnikání, když chceme zlepšit všeobecně svůj život a podobně?

„Jenom změna prostředí, přesněji řečeno lokality, kde žijeme, nám určitě úspěch nepřinese. Nic není v životě zadarmo, zákon akce a reakce funguje kdekoliv ve vesmíru. Pro plné pochopení funkčnosti relokace si musíme uvědomit, k čemu nám slouží horoskop narození. Radix -horoskop narození- vypovídá o dispozicích každého člověka, o jeho vlohách, schopnostech, cítění, o tom, jak prožívá různé situace a jak se s nimi vyrovnává. Vypovídá také o tom, co pro něj v životě bude důležité, kde mu to půjde snadněji a kde problematičtěji. Ale horoskop narození není fatalistický. Je pouze na nás, do jaké míry své schopnosti uplatníme a jakým způsobem se vyrovnáme s problémy v průběhu života. Pokud se rozhodneme vzít osud do vlastních rukou, pak je relokace vhodnou volbou. Jestliže máme v horoskopu narození problematické konstelace například v oblasti podnikání, a přesto chceme být úspěšným podnikatelem, pak nám přestěhování a změna místa, kde podnikáme, může skutečně významně pomoct. Většinou se ale jedná o změnu ve stovkách a tisících kilometrů od současného bydliště. Také je potřeba si uvědomit, že vliv relokovaného horoskopu po přestěhování nabíhá postupně, a doba, kdy začne působit, je individuální. Bavíme se o měsících, nikoliv dnech nebo týdnech."

Je hodně lidí, kteří mají zájem o službu relokace?

„Ano, ale ne každý je schopen ji nakonec využít. Jak jsem se již zmínil, není snadné se přestěhovat do krajů vzdálených tisíce kilometrů a začít zcela nový život. A změna místa v rámci České republiky většinou moc nevyřeší."

Jaká data k relokaci potřebujete znát?

„Stejně jako v případě horoskopu narození je nutné znát datum, místo a přesný čas narození. A pokud klient seriózně uvažuje o změně místa, kde žije a pracuje, pak potřebuji informaci, jaké životní téma by rád prostřednictvím služby relokace zkvalitnil a také jaké lokality v rámci světového měřítka jsou pro něj přijatelné. Někdo může akceptovat Evropu, ale vylučuje zámoří a naopak."

Můžete uvést nějaký konkrétní příklad z vlastní praxe, kdy tato služba někomu významně prospěla?

„Bohužel ne vždy mám od klientů zpětnou vazbu, což je škoda. Každá zkušenost přinese cenné informace. Ale vezměme případ mladého muže, který byl nespokojený s oborem, který doposud studoval. Chtěl přejít na historii, ovšem s vidinou uplatnění jak během studií, tak i po jejich ukončení. Předložil mi čtyři vysoké školy v různých zemích, mezi kterými se rozhodoval. Nakonec jsem mu vybral studium v USA. Nedávno se mi ozval, že má za sebou první ročník a je velmi úspěšný a spokojený. To je pro mě jen jeden z mnoha důkazů, že relokace je plnohodnotná metoda, která může lidem pomoci."
Děkujeme za rozhovor.

Lucie Zemanová, časopis Spirit

Autor článku: Lucie Zemanová
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: osud, relokace, astrologie, horoskop, rozhovor

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily