Představuji zajímavé druhy medů s léčivou energií

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Med se mezi milovníky zdravého životního stylu stal velmi oblíbenou potravinou. Zdravotních důvodů, proč konzumovat med, existuje celá řada. Z pohledu přírodního léčitelství se u medu jedná nejenom o preventivní doporučení, ale i dodání energie, podporu během rekonvalescence a někdy dokonce léčbu.

Pro zájemce o med je k dispozici široké spektrum druhů, ovšem některé jsou ještě o něco více speciální. Mezi ně patří medy, které sám používám a doporučuji:

Med pro konkrétní astrologické znamení

Med může být energetizován pro konkrétní astrologické znamení, tedy pro Berana, Býka, Blížence a všech ostatních 9 znamení. Takto energetizovaný med podporuje vlastnosti daného znamení a dodává zrozencům v tomto znamení větší energii a sílu.

Med s životní energií Pránou

Prána je životní energie, která koluje v každém živém organismu. Její nedostatek se projevuje únavou a postupným oslabováním organismu, které může vést až k  projevu nějaké nemoci. Med obohacený o Pránu může organismus podpořit a oddat mu tolik potřebnou životní sílu.

Med s energií Reiki

Med s léčivou energií Reiki je další možností, jak podpořit své fyzické a duchovní zdraví. Zde jsou bližší informace o tom, co je Reiki.

Med s energií Shamballa 1024

Alternativou je i med obohacený o léčivou energii Shamballa 1024. O jakou energii se jedná, se dozvíte v tomto textu o Shamballe.

Všechny výše uvedené medy nabízím, viz prodej medu od včelaře Praha. Jen doplňuji, že v případě medu obohaceného o léčivé energie Reiki a Shamballa 1024 platí, že aby byl co nejvíce efektivní, musí být energetizován mistrem Reiki a Mistrem Shamballa 1024. To mnou nabízené medy splňují, neboť jsem byl do obou mistrovských stupňů již před lety zasvěcen. 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: med od včelaře, , zdraví, znamení, přírodní léčba, Reiki. Shamballa 1024, Prána

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily