Slavný tenista Boris Becker a jeho horoskop

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Boris Becker -bývalý německý tenista a vítěz Wimbledonu. Narozen 22.11.1967. Patřil mezi výrazné osobnosti tehdejší sportovní scény, který rozpolcoval fanoušky na dva tábory svým způsobem hry i jednáním na tenisovém hřišti. Na kurtech dosáhl mnoha úspěchů. Proslul skvělým servisem, zajímavou a atraktivní hrou na síti a také nečekanými výbuchy ve chvílích, když se mu nedařilo.

Právě city a emoce, ale také empatie a schopnost odhalit slabiny protihráčů patří mezi klíčové vlastnosti, které u Borise můžeme najít. Jeho Slunce stálo v době jeho narození ještě ve znamení Štíra, ačkoliv se v některých neodborných článcích můžete dočíst informaci o Střelci. Mezi štíří schopnosti patří proniknout do druhých lidí, což se mu nepochybně při vypjatých tenisových zápasech hodilo a vyplatilo. Odhadnout záměr soupeře je v tenise klíčovým faktorem vedoucím k úspěchu. Zápasy hluboce prožíval, což je další silná štírovská vlastnost. Štír dokáže žít život až na dřeň, zejména v případech, když mu na něčem opravdu záleží.

Emoce a city u Beckerova horoskopu rozehrává i další silná konstelace. Luna, která vládne citové složce každého člověka, se u Borise Beckera nachází v domicilu – ve znamení Raka. Luna v Raku se zde tedy cítí výborně, pokud nemá nějaké problematické aspekty. Také je v běžném životě zároveň ukazatelem toho, že se Boris Becker nebránil založení rodiny a děti jsou pro něj nepochybně důležité. Určitou nestabilitu v jeho vztazích ovšem podporují další vazby a o některých se ještě zmíním. Občasné výbuchy na kurtu byly způsobeny opozicí energické a ohnivé planety Mars na Lunu ze znamení Kozoroha. To naznačuje i zarputilost, která se v jeho projevu ve vyhrocených situacích projevovala.

Úspěch jeho tenisové kariéry byl pod patronací příjemné planety Venuše, která mu vedle nabídky dobrého společenského postavení a úspěchů zajistila i zájem žen, což díky jeho horoskopu bylo realizováno i skrze milenecké záležitosti, chcete-li pletky mimo rámec oficiálního vztahu. Silně obsazený devátý dům vypovídá o množství zahraničních cest, což jak známo, je u tenistů klasická součást jejich životů a energie osobního horoskopu se tak naplnily.

Zájem o různé aktivity, chuť cestovat a poznávat svět podporuje u Beckera také ascendent ve znamení Střelce. Střelec je ohnivé znamení a i to patří mezi prvky patřící do celé mozaiky konstelací, které podpořily Borisův zájem o sport. Vytrvalost a schopnost jít si za svými sportovními cíli podporuje i Saturn svým trigonem na již zmíněné Slunce. Saturn v Beranu dodává člověku zarputilost a ochotu jít vytrvale za tím, co si vytyčil za svojí metu.

Klíčem Beckerova úspěchu je tedy kombinace vytrvalosti, nadšení a touhy po aktivitě. A dále cit pro hru i pro to, co je pro něj důležité a schopnost proniknout do protihráčových záměrů a plánů, jinými slovy jeho schopnost předvídat tenisové údery protistrany. O horoskopu bychom si mohli povídat ještě dlouhou dobu, ale jako ukázka některých hlavních témat jeho horoskopu věřím, že to je dostatečné.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, celebrity

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily