Horoskop Julia Roberts - znamení Štíra

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Málokterá herečka utkvěla v tolika myslích mužů jako Julia Roberts. A myslím, že nejenom muži zaregistrovali a uchovali v paměti její půvab. Většina žen, která má ráda romantické, byť možná trochu naivní filmy, si okamžitě spojí Julii s hrdinkou filmu Pretty woman. Ano, jedná se o film, ve kterém Julia prvně zazářila a který nastartoval její zářivou kariéru.Od té doby natočila množství dalších, velmi dobře honorovaných filmů, přičemž po herecké stránce byla oceněna Zlatým glóbem v roce 2001 za hlavníHoroskop J.Roberts roli ve filmu Erin Brockovich. Julia má dvojčata narozená v roce 2004. Mají pro nás netradiční jména -syn Phinneaus Walter Moder, a dcera Hazel Patricia Moder. A protože málokdo o Julii toto ví, tak uvádím, že se věnuje intenzivně charitativní činnosti, a ve spolupráci s UNICEF jezdí na Haiti a do Indie propagovat pomoc chudým dětem. V současné době se proslýchá, že je opět těhotná, a spekuluje se o tom, že by se mohlo znovu jednat o dvojčata.

Tolik tedy stručné představení Julie Roberts a nyní se na ní podíváme z pohledu astrologie. Jak jsem již uvedl v úvodu, slunečním znamením Julie Roberts je Štír. Základní charakteristiku znamení Štíra naleznete v jiné sérii článků na našem webu.

Podívejme se na nejvýraznější prvky jejího radixu. Slunce ve Štíru samo o sobě většinou dodává zrozenci osobní magnetismus. A magnetismu má Julie rozhodně na rozdávání! Ale nebylo by ode mě fér, abych to zdůvodnil pouze Sluncem ve Štíru. Jak uvidíte v dalších větách, disposic pro krásu, přitažlivosti a sex appealu má víc než dost!

Ascendent v Raku, pokračující do znamení Lva ukazuje, že je schopna jak citlivého přístupu, tak jí nečiní problém ukázat se, projevit své emoce na veřejnosti. Ostatně jistou dávku exhibicionismu v sobě musí mít každý z úspěšných herců a hereček, ať již se nám v rozhovorech snaží namluvit cokoliv. Podíváme-li se na Lunu, jejího prvního vládce ascendentu ve druhém domu, již na první pohled nás napadne, že finanční stránka a potřeba pocitu materiálního zabezpečení, je pro Julii velmi důležitá. Připojíme-li k tomu konjunkci s planetou hojnosti Jupiter, a jeho jednoznačně příznivé propojení s Marsem, nelze než konstatovat, že by bylo divu, kdyby s takovýmto horoskopem nebyla úspěšná ve finanční sféře!

Druhý vládce 1.domu Slunce, se nalézá ve 4.domu, což je dům rodiny a domova. Navíc ve vodním znamení Štíra, které dává hloubku prožívání. Nelze se proto divit její silné touze po dětech a zázemí, o kterém jsme mohli tak často číst v časopisech. Kvůli svým dětem dokázala opustit úspěšnou hereckou kariéru a věnovat se jen jim. Na druhou stranu nejvýše postavená planeta v horoskopu je Saturn, která vládne domu partnerství, a je v problematické kvadratuře s planetou Mars, vládcem domu kariéry. Nemůže nás proto překvapit její delší hledání toho pravého partnera, a s tím souvisejícímu odkladu pořízení dětí. Nepochybuji o tom, že její práce a hvězdná kariéra, byla hlavním důvodem již zmíněného delšího tápání v jejím partnerském životě.

Vlohy k herectví podporuje i Neptun na hrotu 5.domu, který mimo zájmů, dětí a sportu obsahuje také herectví. To naznačuje schopnost intuitivního a emočního uchopení jejích rolí, schopnost se do nich vžít a představit si, jak by role měla být ztvárněná. Úspěšnost v této oblasti podtrhuje již zmíněný, dobře ozářený spoluvládce 5.domu, Jupiter. Půvab, magnetismus, ale i energii a schopnost zaujmout v projevu a komunikaci, dodává stélium Venuše, Pluta a Urana ve 3. domu, které je ve svém rozmachu přece jenom trochu brzděno praktickým znamením Panny. A je to jenom ku prospěchu. Navíc nelze opomenout planetu Mars, která do její úspěšné herecké kariéry také promlouvá silným vlivem. Jeho umístění v Kozorohu a 6.domu podporuje její pracovitost a energii, se kterou přistupuje ke svým rolím. Navíc jeho vládcovství 10. domu kariéry nám říká, že nebýt jejího osobního nasazení, tak by pravděpodobně ani přes své ostatní skvělé konstelace takových úspěchů nedosáhla.

Julia má všechny hlavní osy v kardinálních znameních, recepci Saturna a Marse, kteří jsou zároveň vládci/spoluvládci domů kariéry a práce. To vše ukazuje, že její horoskop je o velké pracovitosti, usilovnosti, a touze se prosadit a jít za svým. Proto se domnívám, že její ocenění Zlatým globem za roli Erin Brockovich, ve které ztvárnila roli plnou odhodlanosti, pracovitosti, neústupnosti a systematičnosti, bylo oceněním za roli, ve které ukázala hodně ze své vlastní osobnosti. Radix ukazuje nejenom níže zdůvodněnou krásu, ale i další její aspekty, které film Erin Brockovich odhalil v plné síle.

Podívejme se ještě na již slibované konstelace krásy, přitažlivosti a sympatií. Jak jsem již uvedl, Julia jich má bezpočet. Jupiter konjunkce Luna, Slunce sextil Jupiter, Neptun sextil Venuše. Magnetismu osobnosti přidává Pluto s Uranem svým sextilem na Ascendent. Stále se Vám to zdá málo? Pak se tedy ještě podívejte na konstelace jejího sex appealu -Slunce sextil Mars, Jupiter trigon Mars, a nakonec ani stélium Venuše, Pluto, Uran není o žádném velkém chladu, jakkoliv je v Panně. Musím uznat, že takovéto aspekty krásy a kouzla osobnosti mnoho žen nemá, a to ani mezi takzvanými kráskami světového zábavního průmyslu.

Jinak doufám, že Vám krátká ukázka rozboru některých prvků horoskopu půvabné, ale i cílevědomé Julie Roberts otevřela další rozměr její osobnosti. V některém z dalších článků se podíváme určitě na některou další oblíbenou, světově známou herečku, a Vy pak budete moci porovnat, v čem se jejich konstelace zejména v oblasti krásy a sex appealu odlišují nebo shodují.

Pavel Hanzal, astrolog, www.pavelhanzal.cz

 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, celebrity, štír

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily