Horoskop Gwyneth Paltrow - herečka narozená ve znamení Vah

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Pokud se v astrologii vysloví slovo Váhy, tak si většina z nás představí člověka, který je sympatický, příjemný, diplomatický a upravený. Váhy jsou znamením symbolizujícím snahu o vyváženost -harmonii.

Herečka Gwyneth Paltrow je výraznou představitelkou tohoto znamení, které je v jejím horoskopu obsazeno planetami Slunce, Merkur, Uran a Pluto. Proto se i ona stará o svůj vzhled a nepůsobí na první pohled nijak konfliktně. Ascendent Gwyneth se nachází ve znamení Ryb. Zde tedy hledejme původ určité zasněnosti v jejím výrazu a také to, proč působí na většinu lidí velmi citlivě a empaticky. Nikdo by proto nepředpokládal, že by její herecká kariéra měla být trvale posazena do role akčních hrdinek nebo sexuálních dračic. Na druhou stranu to, že dokáže zahrát různé role včetně těch akčnějších naznačuje, že musíme počítat i s dalšími vlivy v horoskopu než jen s energií Vah a Ryb. Tak tomu je ostatně v každém horoskopu, do kterého se podíváte. Navíc nemusíme chodit příliš daleko a stačí se podívat znovu na planety ve Vahách. Již zmíněné planety Uran a Pluto ve Vahách dodávají tomuto znamení jiskru a určité fluidum tajemnosti a nezávislosti.

Seskupení planet ve Vahách má klíčovou roli i v dalším astrologickém rozboru. Tyto prvky vypovídají o tom, že pro Gwyneth jsou vztahy a komunikace s druhými lidmi důležité a partnerský vztah je něco, co jí v životě dodává energii. Partnerské vztahy jsou přesně tou oblastí, ve které by se Paltrow mohla ušetřit zklamání ze vztahu s Bradem Pittem, kdyby včas navštívila astrologa. Její horoskop totiž varuje před navazováním vztahů s jejími hereckými kolegy. Jakkoliv je to z hlediska konstelací velmi lákavé a Gwyneth planetární energie tyto možnosti nabízejí, tak napětí mezi Jupiterem a planetami ve Vahách nemusí být snadné překonat. Zejména pokud se každý vztah mezi celebritami těší obrovskému zájmu médií a pronásledování lovců senzací. Věřme, že vztah s muzikantem Crisem Martinem bude úspěšnější a trvalejší. Ostatně svatba již v roce 2003 tomu nasvědčuje.

Podívejme se i na další zajímavé prvky jejího horoskopu narození, které výrazně podpořili růst její kariéry. Z jejího životopisu víme, že s hereckým světem se dostala prvně do kontaktu ve svých 5 letech díky malým divadelním rolím. Můžeme tedy říct, že již v útlém dětství nastartovala svůj kariérní růst. Pro herečku je určitě velkým plusem postavení planety Venuše ve znamení Lva. Tato konstelace podporuje schopnost postavit se před publikum a ukázat se v celé své kráse. Venuše ve Lvu přímo nabádá k péči o vzhled a naopak ubírá trému a obavy před vyjádřováním na veřejnosti. Nelze přehlédnout ani to, že Venuše se nachází v oblasti 6.domu, což je téma práce i zdraví. To je také jeden z důvodů, proč Gwyneth hodně dbá o svůj zevnějšek i životosprávu a nebojí se o tomto tématu mluvit i přes média.

Růst kariéry mohutně podporuje i planeta Jupiter, která sice příliš nemusí přát již zmíněným vztahům na pracovišti, ale přesto se jedná o výrazného dobroděje, který i přes překážky slibuje úspěch nejen ve vztazích, ale i v profesi.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: celebrity, astrologie, horoskop, váhy

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily