Co je karma? Jak karmické zákony ovlivňují naše životy a co je cílem našeho zrození?

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Cílem našeho života na Zemi je uvědomění si toho, že nejsme pouze tělem a že jsme součástí Jednoty. A nemáme si to pouze uvědomit, ale vědomě a neustále žít.

Vzhledem k tomu, že současně každý zde na Zemi máme ego, které nám uzavírá plnohodnotné prožívání Jednoty, tak cesta k tomuto cíli vede přes jeho rozpuštění. Ego nám vytváří závislosti, touhy po smyslových a pozemských požitcích, jakož i sebestředné a sobecké jednání. Také láska, která je ve svém přirozeném prožitku bezpodmínečná, nesobecká a vědomá, se díky egu dostala do jiné úrovně. Toužíme být milováni, ale současně to nedokážeme, maximálně cítíme lásku k několika blízkým lidem. Jenže tato láska je vždy něčím podmíněna a souvisí s ní určitá očekávání. Více či méně chceme milovaného člověka vlastnit a omezovat. A to jsou právě některé z druhů chování a způsobů myšlení, které nám cestu k Jednotě uzavírají. Pokud tyto problémy vykořeníme a rozpustíme, cesta k Jednotě a prožívání nekonečné a ničím podmíněné univerzální lásky se nám otevře!

Pokud se vám text líbil, tak bych vám rád prozradil, že se jedná o ukázku z mé knihy Karmické souvislosti, kterou si můžete koupit zde za zvýhodněnou cenu. K dostání je také u osvědčených knihkupců, například U Džoudyho nebo Knihy Dobra. Kniha Karmické souvislosti, jejímž autorem je astrolog a léčitel Pavel Hanzal, má 92 stran a je určena pro každého, koho zajímají nejenom karmické zákony, ale i duchovní cesta a smysl našeho života.

 

 

 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: láska, karma, kniha

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily