Horoskop pro každé znamení na leden 2021

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Leden se ponese ve znamení rozporuplných energií, kterým nebude jednoduché odolat. Nejvhodnějším přístupem bude vyváženost. Zkuste tedy vybalancovat, nebo ještě lépe sladit trpělivost s akceschopností. Jedině tak uspějete.
Rada: Meditujte denně.

Býk
Na začátku roku 2021 vás můžou těšit originální zájmy a dokážete prožívat nečekanou radost. S přibývajícími dny se ovšem více spoléhejte na stabilitu, jenž je vám vlastní. Nárazové a prudké vlivy by vás mohly nepříjemně zaskočit.
Rada: Vnímejte rady vnitřního průvodce.

= Tarotová škola -studium online od autora knihy Tarot pro samouky

Blíženci
Většina ledna se ponese v duchu pocitu nátlaku a s tím související potřeby se bránit. Možná by ale stačilo změnit přístup. Jinak nejlepším obdobím bude poslední dekáda. V té budete mít více volnosti, jakož i přátelských a dalších zajímavých kontaktů.
Rada: Cvičte taichi.

Rak
Zaměřte se na praktický život a vše, co s ním souvisí. Od druhé dekády budete mít dostatek síly a odhodlání, ale i nápadů ke změnám souvisejících hlavně s „materiálnem". Co si třeba upravit domov tak, aby byl v souladu s pravidly Feng-shui?
Rada: Praktikujte jógu.

Lev
Nejlepší bude první lednová dekáda, která nabízí symbiózu mezi vnitřním a vnějším světem. Od druhé dekády hrozí riziko, že budete oscilovat mezi dvěma extrémy. Proto se snažte mít pod kontrolou silnou touhu po změně a současně i potřebu jistoty a neměnných faktů.
Rada: Hlídejte si ego.

Panna
V průběhu prvních dvou dekád budete mít potenciál mnoho věcí prosadit. Než k tomu ale přistoupíte, zamyslete se nad tím, zda to nevyvolá nějaké problémy, nebo svým jednáním někomu neublížíte. Konec ledna bude nejlepším obdobím v měsíci a nabídne inspiraci.
Rada: Prohlubujte empatii.

Váhy
Začátkem měsíce zapracujte na duchovním rozvoji. V dalších lednových dnech se vám to bude hodit, protože vám čas začnou zabírat materiální záležitosti. Neustupujte kvůli nim od platných zákonů Univerza!
Rada: Afirmace vás podpoří.

Štír
Výzva ke změnám je přesně to, co můžete od ledna v novém roce očekávat. Pokud se pro tuto cestu rozhodnete, bude křivolaká a plná překážek. Uspět na ní můžete jedině tehdy, pokud budete stavět na osvědčených základech z minulosti.
Rada: Karmu rozpouštějte a snažte se další nevytvářet.

Střelec
Vaše duchovní cesta by měla pokračovat plynule dál, ale současně se vyvarujte tomu, abyste zapomněli na vše, co jste doposud dokázali. Hodně vám může pomoci láska ke všem živým bytostem. Pracujte na tom!
Rada: Naučte se Bhakti jógu.

Kozoroh
Zkostnatělost je dlouhodobé téma, na kterém lidé narození ve znamení Kozoroha musí pracovat. Zkuste se na to připravit včas, protože právě na konci ledna vám vesmír v tomto směru připraví hodně zkoušek.
Rada: Naučte se lépe zacházet s vnitřní energií.

Vodnář
V lednu si narovnejte to, co od života, vesmíru i vašeho okolí očekáváte. Může vám chybět větší míra pochopení a s každým dalším lednovým dnem i jistá míra vytrvalosti. Zejména pokud budete spoléhat spíše na štěstí, než na vlastní snahu.
Rada: Pomáhejte nezištně druhým. Očistí vás to.

Ryby
Vesmírné energie vám budou v lednu přát, proto by byla škoda je promrhat. Zkuste se věnovat jak vnitřním procesům, tak běžnému žití. Neměl by to být problém skloubit, protože i Univerzum je tomuto souznění nakloněno.
Rada: Pečujte o duševní i fyzické zdraví.

Připravil Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Pro Meduňku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily