Horoskop na říjen 2016 pro každé znamení

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Hned od začátku října se pokuste zvýšit práci na sobě samých. Hlavním cílem je rozvoj lásky a soucítění se všemi živými bytostmi. Jestliže toto téma podceníte, přijdou spory a nedorozumění. Nejrizikovější je konec druhé a začátek třetí dekády.
Rada: Praktikujte bhakti jógu.

Býk
Nenechte se nachytat na to, že druhým lidem přeje tzv. štěstí. Vše si musíte zasloužit, ale to neznamená, že byste měli kvůli tomu zvýšit neochotu ke kompromisům. Ke konci měsíce můžete pochopit, že volnost je víc, než úspěch.
Rada: Každý den meditujte.

Blíženci
Méně slov, více sebekontroly a hodně práce na cestě k Univerzu. Pokud se tímto dokážete řídit, vyhnete se, hlavně v první půlce října, velkému počtu slovních konfliktů. Závěr měsíce otevře cestu k poznání toho, co bylo před vámi doposud skryto.
Rada: Královská jóga vám může pomoci.

Rak
Raci mají silný smysl pro rodinu, ale to v říjnu nemusí stačit. Je nejvyšší čas, abyste si uvědomili, že lásku si zaslouží i ostatní bytosti. Uvědomění této pravdy vás rozhodně posune o dost dál. K tomu potřebujete jasný cíl i rozvahu.
Rada: Praktikujte vroucí modlitbu.

Lev
Nejlépe se budete cítit úvodem října. Budete vstřícní, ale to se bohužel bude postupně zhoršovat. Přímo úměrně vašim omezením. Také byste měli přijmout fakt, že všichni dělají chyby. Tak proč si tím zatěžovat nitro a kazit náladu.
Rada: Rozpouštějte vaše závislosti.

===Nepřehlédněte moje knihy o tarotu, kyvadlu nebo karmě.===

Panna
V říjnu posílí váš vztah k praktickému životu. S tím samozřejmě souvisí i materiální zabezpečení. Dejte si pozor, aby vás to nepřeválcovalo. Duchovní cesta by měla mít vždy přednost. Zkuste najít vhodnou míru tak, abyste zvládli oboje.
Rada: V duchovní literatuře najdete podporu i radu.

Váhy
Říjen je vhodné využít k vylepšení vlastních schopností. U Vah se jedná o zrychlení reakcí a činů. Rozhodování o správnosti vašich kroků je určitě oprávněné, ale nesmí moc dlouho trvat. Univerzum bude stát více na vaší straně během prvních dvou dekád.
Rada: Naučte se a praktikujte čchikung.

Štír
S výjimkou posledních říjnových dnů si musíte dát pozor na vlastní jednání i postoje. Ego se bude tlačit do popředí a postupně může ovládnout i způsob vyjadřování. Proto se obojímu pokuste obrousit hrany.
Rada: Karma jóga vám pomůže.

Střelec
Jestli chcete jakkoliv uspět, pokuste se vždy podívat věcem pořádně na kloub. Lehké „poskákání" čehokoliv rozhodně k ničemu nepovede. Nejenom na cestě k Jednotě byste měli mít otevřené srdce a mysl. V opačném případě se můžete ztratit.
Rada: Pravidelně meditujte.

Kozoroh
Dostáváte příležitost prosadit svoje zájmy. To ale neznamená, že se do všeho vrhnete po hlavě a s ostrými lokty. Někdy je totiž potřeba vše dobře vykomunikovat. Vedle strohého a cílevědomého životního stylu zkuste ukázat i více lidskou tvář.
Rada: Láska hory přenáší.

Vodnář
Nejúspěšnější bude začátek října. Zkuste nabídku vesmírných energií vyslyšet, protože později budete řešit spíše problémy. Předejít jim můžete tak, že nebudete dávat takový důraz na sebe sama. A přidejte ještě trochu rozvahy, klidu a míru.
Rada: Nabídněte potřebným pomocnou ruku.

Ryby
Pozemský život je od toho, abyste ho prožili smysluplným způsobem. Životní překážky se proto snažte řešit, pokud možno co nejméně komplikovaně. Jestliže se vám nebude tolik dařit, nevzdávejte se. Druhá polovina října bude o něco lepší.
Rada: Poproste a pomoc přijde.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily