Tarotový - kartářský horoskop na říjen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na říjen 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v říjnu 2015

Nejvyšší čas vyhodnotit, na jakých hodnotách stojí náš život. Je vysoce pravděpodobné, že nás někde "tlačí bota". Navíc můžeme zapomínat, že vesmír je energie, která je neustále v pohybu. Proto přílišná ukotvenost hraničící se "zabejčeností" nás může zbytečně brzdit na naší duchovní pouti.

Vztahy v říjnu 2015

Nelze vyloučit, že toho na nás už bude tak nějak moc. Případné vztahové potíže přímo souvisí s tím, co naznačují obecné trendy pro měsíc říjen. Zkrátka a dobře, je potřeba život odlehčit a uvědomovat si, že i ve vztahu je potřeba hlavně radost, lehkost a pohoda.

Rádi byste uměli vykládat tarot? Naučte se to v tomto mém kurzu tarotu.

Práce v říjnu 2015

V říjnu se rozhodně vyplatí aktivní přístup k pracovním povinnostem. Nebojme se pustit do inovací. Ostatně čerstvý vítr může, i přes počáteční překážky, být právě tím rozhodujícím impulsem. Ovšem pozor na to, abychom si akceschopnost nezaměňovali se zbrklostí.

Zdraví v říjnu 2015

Říjen je měsícem, ve kterém je poslední šance překopat náš dosavadní životní styl. Pokud na naše zdraví kašleme, může se to právě v říjnu zlomit. A pak by bylo pozdě litovat, že jsme si na sebe nenašli čas nebo neměli vůli k lepšímu způsobu života.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď, tarot

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily