Tarotový - kartářský horoskop na listopad 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na listopad 2015 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v listopadu 2015

V listopadu je důležité zachovat klidnou tvář a neukvapovat se. Přísloví "trpělivost růže přináší" je přesný symbol toho, jak jednat. Pokud se nám to povede, můžeme být vcelku úspěšní. Samozřejmě to ale neznamená, že se budeme vyhýbat povinnostem nebo aktivnímu přístupu k životu!

Vztahy v listopadu 2015

V partnerském soužití je potřeba pokora. Jakmile bychom začali podléhat povýšenosti, rozbili bychom si "nos". Klíčové bude nejenom citové souznění, ale také intelektuální rovina vztahu. Nebojte se dotknout i nových témat, ale zachovávejte klid, úctu a respekt k vašemu protějšku.

Chcete se naučit vykládat tarotové karty? V tom vám může pomoci tento můj kurz výkladu tarotu.

Práce v listopadu 2015

Jednou jsi dole a jednou nahoře. Ovšem i když se zdá, že osud nemůžeme ovlivnit, opak je pravdou. Pokud se budeme snažit a vynaložíme tímto směrem energii, dokážeme uspět. Tento trend platí jak pro pozitivní skutky, tak ty problematické. Proto vždy dobře zvažujme, jakou práci konáme a proč.

Zdraví v listopadu 2015

Nesnažme se v oblasti zdraví (prevenci a léčbě) schvátit vše najednou. Zkuste si udělat určitý itinerář důležitosti a podle toho se na jednotlivé orgány či části těla zaměřme. Zásadní je důkladný přístup, jakékoliv "poskákání" by k ničemu nevedlo. Velkou roli hraje také náš vnitřní postoj, neboť stav těla je odrazem naší duše.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď, tarot

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily