Tarotový - kartářský horoskop na červenec 2016

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský -tarotový horoskop na červenec 2016 popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka.

Obecné trendy v červenci 2016

Z našich úspěchů určitě můžeme čerpat dobrý pocit. Ovšem tento postoj by neměl mít dlouhého trvání. Je velmi důležité, abychom i nadále pokračovali s naší snaze. Neustále bychom měli mít na mysli, že vesmír je energie.

Vztahy v červenci 2016

Pokusme se být ve vztazích silní, ale současně bychom neměli sílu uplatňovat proti partnerovi. Plnohodnotný vztah by měl být založený na neomezující lásce, toleranci a vzájemné podpoře a pochopení. Pokud to nedokážeme, sporům se nevyhneme.

Věděli jste, že karty pomůžou i s prevencí zdraví. Každému nabízím tento kurz tarotových karet zaměřených na zdraví a prevenci.

Práce v červenci 2016

Hlavním rizikem v oblasti práce je neschopnost se postavit čelem k různým problémům. Je nutné se s nimi vypořádat, v opačném případě nebudete spokojeni a může se to projevit od jakékoliv další úrovně vašeho života.

Zdraví v červenci 2016

Naši pozornost si zaslouží zejména zažívání. Nejde pouze o stravu, která neprospívá žaludku, dvanáctníku nebo jícnu. Svoji roli může sehrát i stres. Také pozor na rychlé ochlazení těla studenými nápoji v horkých dnech. Sliznice a tělo to nesou, navzdory našemu častému prvnímu pocitu, nelibě.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď, tarot

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily