Kartářský horoskop na září 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Kartářský horoskop popisuje základní energetické trendy, které působí na každého člověka. Pokud si přejete získat informace a výklad konkrétně pro vás, můžete si objednat tuto tarotovou prognózu.

Obecné trendy v září 2014

Více se budeme soustředit na hmatatelná témata. Mezi ně samozřejmě patří i peníze a vše, co souvisí se zemským živlem. Nevyřešené problémy nás můžou trápit, což může být dobrý impuls k tomu je začít řešit. Důležitý je pozitivní přístup, který ale neznamená přehlížet vlastní chyby. Naopak. Přistupujme ke všemu konstruktivně a s otevřeným hledím.

Vztahy v září 2014

Pokusme si uvědomit, že ani svět, ani partnerské vztahy, nejsou černobílé. Černobílé vidění soužití by nám mohlo pěkně "zatopit". Snažme se naučit umění kompromisu, které nevychází z nutnosti ustoupit. Nebo z pocitu potupy, že jsme ustoupili. Vědomí, že všichni jsme jedno a tedy že i náš partner je naší součástí, nám může hodně pomoci! Řešme partnerská témata rozvážně a spravedlivě.

Práce v září 2014

V profesní sféře na nás číhá mnoho úkolů, které budou náročné. Je to hodně o energii, kterou buď jsme ochotni investovat, nebo nejsme. Každopádně platí, že "mnoho psů, zajícova smrt". Jinými slovy se snažme dotáhnout jeden pracovní úkol do konce a teprve pak rozdělejme další. Jinak se do toho zamotáme a nebude se nám dařit.

Zdraví v září 2014

Nesnažme se strkat hlavu do písku a neutíkejme před sebou samými. Pokud chceme žít úspěšný život ve zdraví, mějme rádi sebe sama. To není sobectví, ale předpoklad k tomu, abychom mohli mít rádi i ostatní. A současně si zachovali zdraví!

Astrolog a léčitel Pavel Hanzal
www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: tarot, předpověď, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily