Horoskop pro každé znamení na srpen 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V podstatě celý srpen vás bude lákat sebeprosazení a dosažení úspěchu ve společnosti. Proč ne, jen nesmíte zapomínat na to, že obyčejné povinnosti je také potřeba plnit. Jinak by se vám to mohlo nepříjemně vymstít.
Rada: Každodenní meditace nesmí být rutina bez zájmu.

Býk
Nepodlehněte dojmu, že musíte být za každou cenu úspěšní v kariéře nebo při společenských událostech. Používejte zdravý selský rozum. Někdy můžete mít problémy s autoritami a nadřízenými. Chce to méně zatvrzelosti a více chytrosti.
Rada: Studujte duchovní pravdy.

Blíženci
Hlídejte si, abyste nepodléhali iluzím. Pomluvy nebo dokonce lži také nejsou tím pravým ořechovým. Zkuste se více zaměřit na detaily, neboť právě v nich vám můžou unikat důležité souvislosti.
Rada: Život je určitě zábava, ale povinnostem se nevyhýbejte.

Rak
Během prvních dvou srpnových dekád si najděte dost času na to, abyste se mohli setkat s přáteli a vyrazit za zábavou. Konec měsíce je vhodnější pro drobnou činnost, ale zrovna tak se můžete více věnovat zdravému životnímu stylu.
Rada: Cvičte jógu.

= Nabízím dálkové studium astrologie, tarotu a přírodní medicíny ZDE = 

Lev
Je před vámi úspěšný měsíc a záleží jenom na vás, do jaké sféry si vesmírné energie pustíte. Optimální by bylo, kdybyste dokázali najít rovnováhu mezi radostmi a povinnostmi. Samozřejmě, že by byla škoda zapomenout na duchovní cestu.
Rada: Pořádně rozfoukejte plamének vedoucí k Poznání.

Panna
Jestliže si budete plnit to, co máte, nedáte prostor pochybám a přeludům. V takovém případě můžete být spokojeni. Současně platí, že ignorování každodenních činností by se vám nemuselo vyplatit. Ke konci srpna pocítíte nový příliv energie.
Rada: Praktikujte taichi.

Váhy
Radost ze života by vám neměly překazit ani občasné překážky, které prověří, zda je dokážete překonat. Udělejte si čas nejenom na přátele, ale i na kulturu. V oblasti rodiny nespoléhejte pouze na štěstí, ale musíte se i přičinit.
Rada: Zařaďte do praxe pravidelnou modlitbu.

Štír
Většinu srpna se vyvarujte situacím, které by mohly evokovat jakékoliv konflikty se silnými osobnostmi. To samé platí pro šéfa na pracovišti. Lépe se budete cítit v soukromí, než na nějakém pódiu vyžadujícím extrovertní vystupování.
Rada: Cíleně rozpouštějte vaše ego.

Střelec
Na začátku měsíce budete hůře snášet tlak a manipulaci. Jinak je ale srpen velmi dobrým obdobím, které nabídne hodně nadšení a chuti udělat něco trvalého a současně úspěšného. Zkuste toho využít nejenom pro sebe sama, ale i pro lidstvo jako celek.
Rada: Zapracujte na větší skromnosti a pokoře.

Kozoroh
V srpnu se vám může dařit, pokud dokážete odevzdat výsledky vaší snahy Universu. Myšlenky, že vy sami jste strůjcem úspěchu, by jenom posílily vaše ego. Vaše okolí můžete příjemně překvapit zábavností a ohnivou jiskrou nejenom v očích.
Rada: Naučte se vědomě pracovat s vnitřní energií.

Vodnář
Bylo by dobré, kdybyste v srpnu nechali život více plynout. Příliš velká snaha a neochota k diplomacii můžou totiž být přesně těmi faktory, které vám dokážou zhatit vaše plány. Zkuste si znovu uvědomit a prožít, že Vodnáři jsou svobodomyslní a přátelští.
Rada: Pomáhejte bližním bez nároku na odměnu.

Ryby
Vnímejte jemné náznaky vesmíru, že opravdový úklid nejenom vašeho okolí, ale i nitra je prospěšný. Jestliže tuto situaci nedokážete vycítit, bude vám nejpozději ke konci měsíce něčím nebo někým rázně připomenuta.
Rada: Přestaňte jenom snít a staňte se lidmi činů.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily