Horoskop pro každé znamení na leden 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V lednu 2017 se snažte opírat spíše o citlivější přístup plný pochopení. Bezohledná tvrdost by sice mohla mít v některých případech úspěch, ale jenom dočasný. Ke konci měsíce najděte symbiózu mezi pravidly a nezávislostí.
Rada: Respektujte karmické zákony.

Býk
Jestliže si pohlídáte svět přílišných ideálů, můžou být první dvě dekády úspěšné. To platí jak pro duchovní cestu, tak jakékoliv praktické záležitosti. Ke konci ledna je nutné počítat s určitými změnami, které si život může vyžádat.
Rada: Každý den meditujte.

Blíženci
Leden pro vás nemusí být jednoduchý. Na jednu stranu chcete něčeho dosáhnout, na druhou stranu můžete bojovat se závojem iluzí. Pokud si s tím nebudete vědět rady, vyčkejte do poslední dekády. Snad obdržíte více inspirace.
Rada: Opřete se o silnou vůli.

Rak
V lednu vám rozhodně bude bližší svět nitra, než hmoty. Toho byste měli využít k rozvoji ducha. Ovšem určitě byste neměli utíkat ani před praktickým životem. Je nutné se smířit s tím, že na Zemi to jinak nejde.
Rada: Posilte zemský živel, například náramkem z hematitu.

= Začněte studovat náš =

večerní kurz partnerské astrologie v Praze. =

Lev
Na začátku ledna budete mít hodně síly a odhodlání. Jen nezapomínejte na pochopení. Uprostřed měsíce buďte pracovití. Spoléhání na náhodu by se nemuselo vyplatit. Ke konci měsíce uvolněte otěže sobě i okolí.
Rada: Pomáhejte nezištně druhým.

Panna
Čím víc budete ulpívat na detailech, tím víc se objeví komplikací. To není Murphyho zákon, ale lednová rada pro znamení Panny. K úspěšnosti stačí kombinace důslednosti a empatie. Jen je nutné se držet toho, co je skutečně podstatné.
Rada: Pravidelná modlitba vás podpoří.

Váhy
Příliš nespoléhejte na štěstí. Tato cesta by se mohla ukázat jako slepá, zejména pokud toho bude příliš. Poněkud jiné to může být ke konci měsíce, kdy vám dokáže vesmír pomoct. Proto buďte otevření a současně si plňte všechny svoje povinnosti.
Rada: Přejte si jen to, co si opravdu zasloužíte.

Štír
Pokud můžete, tak většinu důležitých věcí naplánujte na první dvě dekády. V první dekádě ale pozor na to, abyste nejednali příliš z pozice ega. To vystrčí růžky i ke konci měsíce, kdy se budete muset vyrovnat s vyšší potřebou osobní svobody.
Rada: Rozpouštějte závislosti.

Střelec
Opírejte se o vlastní zkušenosti a schopnosti. Jedině tak můžete dokázat to, na čem vám záleží. Pamatujte, že vesmír je energie, která by měla proudit. Nemá cenu příliš „tlačit na pilu", ale bez vlastní snahy to taky nepůjde.
Rada: Cvičte jógu.

Kozoroh
Energie budete mít hlavně během prvních dvou lednových dekád víc, než dost. Jen je potřeba ji uplatnit i nějak hlouběji a smysluplným způsobem. Proto se nesoustřeďte jenom na vlastní Já, ale také na ostatní svět potřebných.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Vodnář
Nepouštějte se do sporů kvůli tomu, že někdo chce prosadit vlastní názor za každou cenu. To platí i v případě, že jste tím někým vy. V poslední lednové dekádě přejde Slunce do znamení Vodnáře, což rozvibruje všechny vaše vlastnosti. Zkuste toho využít!
Rada: Rozvíjejte lásku bez podmínek.

Ryby
Pokuste se skloubit empatii a praktické schopnosti. Když ke konci ledna přidáte i nápaditost, dost možná překvapíte i sebe sama. Samozřejmě, že pozitivním způsobem. Jen se nenechte zmást různými falešnými nebo nejasnými filozofiemi a názory.
Rada: Držte se toho, co víte, že funguje.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily