Horoskop na srpen 2019

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Zejména první dvě dekády se budete chtít ukázat, jak jste zábavní a schopní. Problémem může být určitá neochota naslouchat názorům druhých lidí a potřeba rozhodovat sami za sebe. Ke konci měsíce budete schopni situaci lépe analyzovat.
Rada: Rozpouštějte ego.

Býk

Pokud hledáte pragmatičtější přístup, jemuž nechybí nápad, vyčkejte do konce měsíce. Do té doby sice nápady mít budete, ale půjde spíše o ukvapenost umocněnou snahou být úspěšní za každou cenu. U zábavy se radujte, ale všeho s mírou.
Rada: Praktikujte afirmace.

Blíženci

První dekáda bude více zaměřená na rodinná témata a domov, ale to se rychle změní. Již od druhé části srpna všem ukážete, jak jste skvělými společníky. Jen si dejte pozor, abyste okolí neumluvili vlastní sebestředností.
Rada: Cvičte taichi.

= Zajímá vás přírodní medicína? Absolvujte kurz přírodní medicíny s konkrétními radami na prevenci a léčbu pro různé druhy zdravotních problémů =

Rak

Stále platí, že život vám nic zadarmo nedá, ale nemusíte proto klesat na mysli. Je to součást plánu Universa, které vám tím umožňuje posunout se na cestě Poznání dál. Odreagování najdete zejména mezi přáteli a na různých společenských akcích.
Rada: Každodenní modlitba pomáhá.

Lev

Celý srpen podporuje vaši energii a odhodlání se prosadit. Během prvních dvou dekád vám může chybět trpělivost a neměli byste podléhat náhlým impulsům. Na konci měsíce se zaměřte na záležitosti, od kterých očekáváte materiální úspěch.
Rada: Pokora je více, než namyšlenost.

Panna

Jestliže hledáte období, ve kterém vám vesmír bude přát, v srpnu se dočkáte. Během poslední dekády totiž získáte všechny důležité atributy k tomu, abyste byli úspěšní a dotáhli věci do konce. Jen si dejte pozor, abyste uprostřed měsíce neudělali nečekaně něco, co vás bude mrzet.
Rada: Začněte cvičit jógu.

Váhy

Na začátku srpna se můžete trochu handrkovat s rodinou, ale nepůjde o nic dramatického. Potom již dostanete mnoho různých příležitostí a bude záležet jenom na vás, jakým způsobem je využijete a zda je dokážete vlastní vytrvalostí zrealizovat.
Rada: Vyzkoušejte karma jógu.

Štír

První dvě srpnové dekády budou hodně náročné. Musíte se rozmyslet, zda je vaším nepřítelem každý, kdo je úspěšnější, nebo zda jde o problémy vašeho vlastního nitra, které je potřeba vyčistit. Ať již zvolíte jakýkoliv postoj, konec měsíce bude o hodně lepší a většina potíží odplyne.
Rada: Rozvíjejte klid a mír v srdci, mysli i na duši.

Střelec

Většina měsíce přinese silné energie, které vás budou hnát kupředu. Proč ne, pokud si jste jisti tím, kam směřujete. Jinak se zamotáte do sítí Máji a budete se z ní složitě vymotávat. Ke konci měsíce pozor na detaily, mohly by nastat nepříjemné situace.
Rada: Naučte se átmavičáru.

Kozoroh

Srpen je hodně o práci a o povinnostech, ale to neznamená, že byste nemohli pro druhé najít vřelého slova. Ke konci měsíce můžete ukázat, že dokážete soucítit a nebojíte se podat pomocnou ruku vašemu okolí.
Rada: Vyzkoušejte si nějakou dobrovolnickou činnost.

Vodnář

Snaha o vaši maximální nezávislost bude neustále nabourávána někým, kdo má vyšší postavení nebo je silnější osobností, než vy. Pamatujte, že konflikty vám v tomto nepomůžou a je potřeba si uvědomit, co je v životě opravdu důležité.
Rada: Naučte se lépe odpouštět.

Ryby

Hned od začátku měsíce nevypouštějte povinnosti a detaily, o kterých víte, že by se z nich mohl stát v budoucnosti zdroj problémů. Pokud vesmírné energie podceníte, tak právě tento přístup by vás mohl ke konci srpna „klepnout přes prsty“.
Rada: Bez práce nejsou koláče.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily