Horoskop pro každé znamení na červen 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Přestože se to nemusí na začátku června zdát, klíčové pro vás budou témata rodiny, empatie a citů. S přibývajícími dny vás vesmír přinutí se tím zabývat, ať již chcete, nebo ne. Proto si včas uvědomte svoje priority a zapracujte na větší míře ohleduplnosti k sobě i druhým.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Býk
Červen si rozdělte do tří částí. Prvních několik dní změňte to, k čemu jste se doposud neodhodlali. Potom se věnujte klasickým činnostem, které Býkům dělají radost. V poslední dekádě se více zaměřte na oblast rodiny, domova a dětí.
Rada: Choďte hodně do přírody, dodá vám to energii.

Blíženci
To hlavní, na co byste si v červnu měli dát velký pozor, jsou falešné ideály, nesplnitelné sliby, nedochvilnost a podvody. Proto se pokuste trošku „oživit" zemský živel, který většinou Blížencům příliš „nevoní".
Rada: Pomáhejte bližním bez očekávání odměny nebo vděčnosti.

Rak
S červnem byste se měli bez problémů vypořádat. Stačí, když se nenecháte zaskočit nenadálými událostmi. Plusové body můžete získat na začátku června, pokud nové situace využijete ve svůj prospěch. Závěr června vám přinese silnou energii, ale je třeba ji správně využít.
Rada: Uvědomte si proudění energie v těle díky cvičení Taichi.

Dálkové studium s lektorem Pavlem Hanzalem

Lev
První dvě dekády přejí kontaktům a zábavě s přáteli. Konec měsíce června vyloženě volá po tom, abyste se soustředili na péči o rodinu. Důležité také je, aby vás někdo „neopil rohlíkem". V poslední dekádě se vyvarujte omezování a nátlaku. Ať již z vaší strany nebo od okolí.
Rada: Lépe komunikujte s vnitřním rádcem.

Panna
V první a hlavně druhé dekádě můžete mít problémy s netrpělivosti. Pozor si dejte i na menší smysl pro detaily, alespoň v porovnání s tím, na co jste běžně zvyklí. Konec měsíce podpoří citovou stránku vaší osobnosti. Dobře vám bude v rodinném kruhu.
Rada: Rozvíjejte cestu lásky.

Váhy
Oblastem, ve kterých je nutné používat logiku a také výřečnost, se věnujte v první a druhé červnové dekádě. Poněkud složitější to bude v oblasti domova a rodinných vztahů. Největší problémy v tomto směru hrozí v poslední dekádě. Předejít tomu můžete diplomacií.
Rada: Nebojte se afirmací.

Štír
Červen bude mít vzestupnou tendenci, čehož byste měli co nejlépe využít. Nejlepší tedy bude poslední dekáda. Můžete posílit rodinné vazby, ale také se dobře uvolníte v přírodě. Majetek a peníze příliš neřešte, ale přesto nelze tyto oblasti zcela ignorovat.
Rada: Pomáhejte svým bližním co nejlépe.

Střelec
Zkuste najít správnou míru mezi přímočarostí a ohleduplností. Oboje totiž někdy nejde skloubit. V červnu respektujte tradice a systém, který funguje. Nepromyšlené a rychlé změny, které nemají opodstatnění, by se vám mohly vymstít.
Rada: Pravidelně meditujte.

Kozoroh
Soustřeďte se na rodinu a domácí záležitosti. Nebojte se vašim bližním projevit dostatek lásky. Jinak se může stát, že se dostanete do izolace. Také se soustřeďte na váš vnitřní život, který by měl být založený na opravdovosti.
Rada: Naučte se a praktikujte pránajámu.

Vodnář
Na první pohled vám půjdou lépe jednodušší a inovativní věci. Ovšem pokud nic nepodceníte a dokážete být důkladní, nebude problém ani s tím ostatním. Důležité je, abyste si našli čas jak sami na sebe, tak na přátele. A zapomenout nesmíte ani na povinnosti.
Rada: Cvičte fyzicky i mentálně.

Ryby
První dvě červnové dekády budou pro vás zkouškou, zda dokážete dostatečně reagovat na životní změny. Zrovna tak se pokuste popasovat s komunikací, která nemusí plynout podle vašich představ. Odmění vás závěr měsíce, kdy se konstelace o dost zlepší.
Rada: Pravidelně studujte duchovní rady zkušených mistrů.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
P
sáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily