Prezenční intenzivní kurz - škola astrologie, výklad osobního horoskopu od 9/2016 v Praze

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Od září 2016 máte možnost se naučit vykládat osobní horoskop prostřednictvím kurzu / školy astrologie.

Kurz astrologie probíhá v centru Prahy. Jedná se o večerní formu, vždy od 17 do 20 hodin, celkem 6 večerů ve všedních dech. 

Tento ambiciózní kurz vás naučí astrologickou abecedu a hlavně praktické výklady, to vše během 3 měsíců. Provázet a učit vás budou astrolog a léčitel Pavel Hanzal a astrolog Vít Kuntoš. Zde najdete všechny podrobné informace o kurzu astrologie.

Přihlášky na kurz je možné poslat prostřednictvím formuláře na odkazu uvedeném výše nebo na můj email pavelhanzal.cz@gmail.com. Současně je nutné poslat platbu za kurz, neboť počet míst je omezený a účast ve škole astrologie Praha lze garantovat pouze po úhradě kurzovného.
A pokud jste zdaleka, můžete zvolit tuto variantu dálkového kurzu astrologie, kterou je možné začít studovat kdykoliv!

 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily