Pohled astrologa na horoskop Andreje Babiše

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Horoskop Andreje Babiše můžeme vykládat pouze s omezenými možnostmi, neboť není k dispozici jeho čas narození. Přesto i základní konstelace jeho horoskopu vysvětlují, v čem je tento fenomén posledních let zajímavý a kde ho může, jak se říká, "tlačit bota".

Znamení Panny předurčuje k detailům a dobré orientaci v oblasti hmoty a majetku

Slunce a Merkur ve znamení Panny jasně vypovídají o tom, že se dokáže dobře orientovat v různých detailech. Ostatně pro úspěšného byznysmena s tak velkým portfoliem různých podniků, to jinak ani nejde. Pokud by se dobře nevyznal v peněžních tocích, různých výkazech a analýzách, dříve nebo později by narazil. Andrej Babiš má v tomto směru nepochybně dobré schopnosti. Zrovna tak jeho způsob myšlení je analytický a pragmatický. Přehlédnout nelze vazbu Slunce na planetu Mars ve znamení Kozoroha. Příznivý trigon jednoznačně ukazuje na Babišovu cílevědomost, vytrvalost a také tvrdost ve vytyčených cílech.

 

Pravé city jsou u Andreje Babiše skryty

Luna ve znamení Štíra vykazuje jasné znaky toho, že Babiš není muž bez citů. Naopak, jeho city můžou být hluboké a skryté. Současně je Luna sevřena Saturnem. To naznačuje, že jeho citová stránka osobnosti může být něčím omezována. Domnívám se, že Andrej Babiš svoje skutečné a opravdové city nerad na veřejnosti ukazuje. Radši se spolehne na image muže, který je pevný, silný a odolný. K tomu přispívají i další vazby Luny, jako jsou sextily s Marsem a Sluncem.

Kompromisy mu moc nevyhovují

Zajímavé jsou i další konstelace. Zejména propojení čtyř planet – Urana s Jupiterem ve znamení Raka v kvadratuře na Venuši s Neptunem ve znamení Vah. V tomto směru je velká škoda toho, že neznáme Babišův čas narození, protože teprve astrologické domy by nám krásně vykreslily, jakých konkrétních sfér jeho života se kvadratura týká. A bylo by to nepochybně hodně zajímavé :) .

= Chcete se naučit astrologii a lépe rozumět sobě i vašemu okolí? Absolvujte můj dálkový kurz astrologie. = 

Přesto lze usuzovat, že předseda hnutí ANO Andrej Babiš nebude mužem, kterému příliš vyhovují kompromisy v duchu různých politických hrátek. To v kombinaci s jeho pragmatismem a schopností jít tvrdě za svým cílem, může udělat v rámci jakékoliv koalice pořádné horko. Navíc, přestože mu věřím, že mu jde o zájmy České republiky, tak výše zmíněná kvadratura varuje před rizikem, že téma zemědělství může být pomyslným svůdcem jeho opravdovosti. Bude záležet jen a jen na něm, zda se udrží nebo svodům podlehne.

Tato kvadratura by měla být také varováním pro jeho koaliční partnery i z jiného důvodu. A nejenom pro ně. Je důležité se naučit Andreji Babišovi dobře naslouchat a číst v jeho vystupování. Zcela nepochybně budou přicházet období, kdy nebude dobře snášet politický systém, který je naprosto odlišný od podnikatelské sféry. To může přinášet jeho nečekané a na první pohled překvapivé změny postojů, navzdory původním tvrzením nebo dohodám. Z toho, co zde uvádím, nelze usuzovat, že bych se domníval, že Andrej Babiš nedrží slovo. Může to totiž být často pouze o tom, že svět politiky je naprosto odlišný od jeho představ a dosavadního stylu fungování. A to může mít již zmíněné dopady.

Andrej Babiš je ve své podstatě pragmatik

Pokud bych měl toto okénko nějak uzavřít, tak se domnívám, že Andrej Babiš je poměrně pragmatický a cílevědomý politik. V politických jednáních to s ním nebudou mít jeho oponenti jednoduché. Na druhou stranu je praktický a dokáže dobře přečíst aktuální situaci. Nepochybně dokáže dobře analyzovat a odhadnout i následný vývoj. Problémem může být jeho občasná nečitelnost, která ovšem může být cílená. Zrovna tak vzhledem ke konstelacím dokáže změnit původní rozhodnutí, pokud si bude vědom, že to bude prospěšné jemu, jeho hnutí a chci věřit, že i naší zemi.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, celebrity, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily