Karmický horoskop Arnolda Schwarzeneggera – naplnil se jeho karmický úkol pro toto zrození?

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Karmická astrologie je speciální disciplína, která se zabývá duchovním rozvojem duše a naplněním karmického plánu, jenž si v souladu s vlastní karmou duše naplánovala. V dnešním výkladu se podíváme na některé karmické atributy vyplývající z karmického horoskopu slavného herce a bývalého politika Arnolda Schwarzeneggera.

Karma měří všem stejně

Jistě jste všichni slyšeli v poslední době tolik oblíbené spojení, že „karma je zdarma". Na těchto slovech je mnoho pravdy, protože karmický zákon platí pro každého. Ať již boháče nebo chudého, celebritu, úředníka nebo dělníka. Univerzum je tedy (nejenom) v tomto směru naprosto spravedlivé. Karmické úkoly tedy musel a musí řešit i slavný a silný Arnold Schwarzenegger.

Partnerské vztahy jako slabé místo

Z pohledu karmy je patrné, že ještě před zrozením si Arnoldova duše vybrala partnerské vztahy jako místo, které ho bude opakovaně vyzývat k vyrovnání starých křivd.
Problémů měl v tomto směru v minulých zrozeních totiž hned několik. Nejčastěji se jednalo o různé zásadní rozpory s partnerkami, které byly doprovázeny ukvapenými zvraty ve vztahu. Zrovna tak ho v některé z jeho minulých reinkarnací doprovázel pocit nadřazenosti muže nad ženou. Zapomenout nesmíme ani na problémy s jistou manipulací, se kterou se v rámci soužití v jednom z minulých životů setkal a nedokázal se s tím vyrovnat.
Všechny tyto karmická témata si jeho duše z vlastního rozhodnutí přinesla do tohoto zrození a důsledkem je určitá nevyrovnanost v dlouholetém soužití s jeho, nyní již bývalou, manželkou Marií Shriverovou. Jakkoliv se mu to po hodně dlouhou dobu dařilo tajit, důsledky jeho nejistot a karmické disharmonie se nakonec provalily a přinesly důsledky jeho činů.

Naštěstí jeho karmický horoskop nese aspekt vlastní potřeby vyrovnání tohoto dřívějšího karmického dluhu. Takže jsem přesvědčen o tom, že se s tímto tématem již delší dobu snažil bojovat. A nedávná zkušenost vykoupená rozpadem manželství jeho potenciál pochopení daného tématu určitě umocnila. Tím spíše, když bohužel i současné činy posílily karmický dluh. V tomto směru má tedy Schwarzenegger před sebou ještě dost práce, ale rozhodně není bez šance alespoň část vztahové karmy rozpustit ještě v tomto životě.

Politika mu byla téměř předurčena

Z jiného karmického ranku byla jeho velmi úspěšná politická kariéra. Který jiný Rakušan může říct, že byl oblíbeným americkým guvernérem? Také v tomto případě je z jeho karmického horoskopu zřejmé, že tento směr byla jedna z možných cest, kterou si před zrozením vybral k získání dalších zkušeností v průběhu jeho současné pozemské pouti.

Při pohledu na jeho karmický horoskop se dokonce nebojím říct, že politika byla zkušenost, které by bylo pro Arnolda velice těžké se vyhnout. Zrovna tak je z horoskopu vidět, že k ní dospěl až v pozdějším věku a byla zcela v souladu s tím, jak si jeho duše začala uvědomovat další životní hodnoty v průběhu nabíhajících životních zkušeností. Vesmírné energie jeho života ukazují, že politika mu v rámci jeho karmických zkušeností hodně umožnila a přinesla.

A to není samozřejmě všechno. O karmických tématech horoskopu Arnolda Schwarzeneggera bychom si mohli ještě dlouho povídat. Ale věřím, že i tento výběr vás jako ochutnávka karmické astrologie zaujal. Kdyby vás téma karmické astrologie více zajímalo, můžete se ji naučit na mém kurzu a škole karmické astrologie. Zrovna tak nabízím výklady karmických horoskopů.
Pro opravdové zájemce o problematiku karmy jejich života ve všech souvislostech nabízím karmický horoskop exkluzivní. V případě, že byste se o karmě a karmických zákonech chtěli dozvědět něco víc, nezávisle na astrologii, můžete si pořídit moji knihu Karmické souvislosti. K zakoupení je u mně nebo na Kosmas.cz.

Astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

 

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: astrologie, celebrity, horoskop, karma, karmická astrologie, karmický horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily