Horoskop viceprezidentky USA – Kamala Harris

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Nastávající viceprezidentka USA Kamala Harris má Slunce ve znamení Vah a její ascendent se nachází v Blížencích. Z této kombinace by mohl astrologický laik usoudit, že jde o dámu sice komunikativní, ale současně hlavně s diplomatickým založením a bez ostrých loktů. Ovšem osobní horoskop pracuje s mnohem větším počtem prvků, což předchozí zjednodušený pohled může hodně změnit.

Velký vzdušný trigon hraje roli

Nejprve si ovšem přiznejme, že vzdušný ascendent v Blížencích a Slunce ve Vahách jsou zapojeny do velkého vzdušného trigonu. Díky tomu lze od Kamaly očekávat opravdu schopnost velmi dobré komunikace, které ovšem nebude chybět ostrost a v případě potřeby i bojovnost. To vše díky zapojení dalších prvků horoskopu, jako např. Marta ve třetím domu. Není bez zajímavosti, že vládce třetího domu komunikace Slunce je v konjunkci s planetou komunikace Merkur, jenž se nachází ve Štíru. Z toho lze usuzovat, že Harrisovou jen tak někdo „neošálí", protože intelektově dokáže nakouknout pod povrch věcí. Pichlavost ve vyjadřování jí také bude vlastní. Nebude mít ani problém s projevy na veřejnosti a před světly reflektorů.

Jistou komplikací pro Kamalu Harris může být ohnivá Luna ve znamení Berana. Ta je zapojena do širokého spektra aspektů. Mnoho z nich je pozitivních, ale podstatné je, zda viceprezidentka zvládá problematickou a přesnou opozici Luny s konjunkcí Slunce a Merkur. Ta totiž může stát za nečekanými problémy. Prudké emoce jsou totiž v disharmonii s hloubavým myšlením a osobností toužící spíše po harmonii. Tento, na první pohled zřejmý, rozpor může někdy pokazit její cíle. Měla by si proto dávat pozor, aby jí prudké emoce krátkodobě nepřeválcovaly myšlení. Obzvláště pokud by se mělo jednat o zásadní životní hodnoty, které touží realizovat v oblasti politiky.

Jinak se ale dokáže v politice velmi dobře pohybovat a až na občasné emoční výkyvy bude schopna věci řešit spíše strategicky, neboť velký vzdušný trigon zasahuje i do oblasti kariéry. Planeta Saturn přináší řád jak do komunikace, tak dokáže ukočírovat již zmíněné vášnivější citové ataky. Dále by by si měla ujasnit, co od politické kariéry vlastně očekává a najít vhodný kompromis mezi touhou po uplatnění, partnerskými vztahy a rodinou. Vzhledem k jejímu životopisu odhaduji, že má v tomto již jasno.

Všeho s mírou

Jelikož má občas tendenci některé věci přehánět, měla by se na politickém poli držet přísloví „všeho s mírou". V opačném případě totiž určité její kroky vyvolají skryté nepřátelství, jenž jí bude škodit. Když dokáže své představy ukočírovat v souladu s naladěním svého Slunce, tzn. v souladu se schopností kompromisů, jak politika mnohokrát vyžaduje, můžou jí političtí harcovníci naopak podpořit.

Zvládne Kamala Harris roli viceprezidentky Spojených států amerických? A co případnou roli prezidentky?

Na základě pohledu na její horoskop se domnívám, že Kamala Harris je schopna pozici viceprezidentky určitě zvládnout. To samé platí i pro potenciální roli prezidentky, kdyby musel Joe Biden ze zdravotních důvodů odstoupit z prezidentské funkce. Rizika, které bude muset překonat, jsou zřejmá. Ale co se může zdát jako slabina, by se ve finále mohlo projevit jako její síla k prosazení záměrů a schopnosti zvládnout velký tlak, který takto vysoká politická funkce přináší.

Výše uvedené konstelace jsou pouhou ukázkou některých vybraných energií, které její horoskop nabízí. Nejedná se tedy o komplexní výklad radixu. Ucelená syntéza osobního horoskopu obsahuje mnohem více informací, rozebírá další oblasti a aspekty. V případě zájmu se každý může objednat na tento výklad osobního horoskopu, který nabízím. K dispozici je i oblíbená škola astrologie, na které vyučuji.

Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily