Horoskop slavné herečky Drew Barrymore

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Drew pochází z herecké rodiny a je úspěšnou herečkou známou po celém světě. Narodila se 22.2.1975. Její Slunce se nachází ve znamení Ryb. Ryby jsou citlivé a empatické. Mají bohatou fantazii a ideály. Právě kvůli bohatému vnitřnímu světu a občasné neschopnosti vidět svět reálným zrakem se Ryby v praktickém životě často podceňují. A v této souvislosti se může na první pohled zdát zvláštní, že žena, která je narozena ve znamení Ryb, se stala světově známou herečkou. Ale to by nás to nemělo překvapit. Žádný člověk nemá pouze jednu planetu ve svém horoskopu a každá konstelace nabízí svá pro a proti!

Její Slunce se nachází na hrotu desátého domu, který odpovídá za kariéru a postavení ve společnosti. Jestliže má někdo takto postavené Slunce, tak je jasné, že tato témata jsou pro něj v životě velmi důležitá. Slunce je současně v hezké vazbě s planetou originality a nezávislosti Uran, který se nachází v pátém domě. To vypovídá nejen o vztahu k herectví, ale také o tom, že bude dělat v profesním životě to, co jí skutečně baví. Navíc má Drew ascendent ve znamení Blíženců, což je další prvek, který pro změnu vypovídá o tom, že ve vztahu k okolí bude komunikativní a přátelská.

O této úspěšné herečce je známo, že ve filmech hrála již od útlého dětství. Určitě nejen nutnost vyrovnat se se slávou jí dovedla k problémům s drogami a alkoholem v brzkém, ještě dětském, věku. Ačkoliv se s oblibou říká, že znamení Ryb má k těmto problémům blíže, než jiná znamení, tak to nutně neznamená, že kdo se narodil v tomto znamení, tak se z něj stane alkoholik, nebo drogově závislý. Ačkoliv i na tyto možnosti ukazuje horoskop Drew Barrymore, tak mnohem důležitější je, že kvalita jejího horoskopu jí umožnila se z toho včas dostat. Konstelace nabízející vztah k závislostem nejsou tak výrazné, aby jí negativně ovlivnily celý život.

Herečka má planetu komunikace a myšlení ve znamení Vodnáře. To jí přináší určité neotřelé myšlení a vnímání světa. Nejen díky tomu dokáže zahrát různorodé role, ať již komedie, hororové nebo dramatické role. Schopnost vcítit se a představit si odlišné role jí nabízí sextil Merkura s planetou Neptun. Drew si dokáže jít za svými cíli a nebojí se je prosazovat. To byste možná na první pohled nečekali, ale sílu pro její rozhodování jí dodává vícero konstelací, přičemž příznivá vazba mezi PlutemMerkurem v nich hraje jednoznačně velmi důležitou roli.

Pro bulvár bylo také velmi zajímavé přiznání o její bisexualitě. Provázanost několika planet tomu napovídá a je patrné, že vztahy s oběma pohlavími jí přitahují a obohacují. V milostném životě vyhledává netradiční zážitky a sex je pro ní důležitou součástí příjemných zážitků.
Určitou slabinou jejího života můžou být dlouhodobé partnerské vztahy, kde hlavním důvodem problémů můžou být přílišná očekávání od partnera. Z horoskopu je zřejmé, že Drew má o vztahu a partnerovi představy, které jsou náročné a nemusí být jednoduché je naplnit. Spokojený a trvalý vztah se jí může podařit, ale jen tehdy, pokud si uvědomí skutečné hodnoty, které vztah může přinést.

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, celebrity

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily