Horoskop pro každé znamení na září 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
První dvě dekády se můžete spolehnout na rychlé myšlení. Nejprve půjde hlavně o prezentaci sebe sama, následně spíše o různé praktické detaily. V každém případě se vyvarujte zbrklosti, což platí i pro komunikaci. Ke konci září pozor na lži a podvody.
Rada: Rozum všechno nespasí.

Býk
V průběhu první dekády si pohlídejte, aby vás neválcovalo ego. Prostředek měsíce je nejlepší, dokážete se soustředit na každodenní situace a současně se nezapomenete bavit. Konec měsíce září přinese podporu myšlení, které ale může být občas nejasné.
Rada: Buďte aktivní v hmotném i duchovním životě.

Blíženci
První dekádu využijte k nápadům a změnám. Originalita a rychlost vám toto nabídne. Po zbytek měsíce se nevyhýbejte povinnostem a buďte ve svých činech důkladní. Možná se vám nebude chtít, ale pokud to podceníte, ke konci září byste mohli „dostat přes prsty".
Rada: Pracujte na rozvíjení empatie.

Rak
Začátek měsíce můžete věnovat zábavě nebo snaze o vylepšení vaší kariéry. Uprostřed září se zaměřte spíše na běžné pracovní věci. Je to i vhodná doba ke změně životního stylu. V poslední dekádě se snažte být více rozhodní.
Rada: Pravidelně meditujte.

Dálkové kurzy astrologie, tarotu a přírodní medicíny od astrologa a léčitele Pavla Hanzala = 

Lev
Úvodem měsíce můžete mít úspěch, ale jen tehdy, když se „nezacyklíte" na drobnostech. Ovšem současně je nesmíte ani zcela ignorovat. Uprostřed měsíce budete schopni řešit i již zmíněné detaily. Ke konci září dokážete být více otevřeni hledání rovnováhy.
Rada: Cvičte jógu.

Panna
Září bude pro vaše znamení silným obdobím, jen je třeba vše správně vybalancovat. Soustřeďte se na důležité věci, ale nenechte se lapit nereálnými ideály nebo dokonce chaosem. Také je zásadní najít správnou kombinaci rozvahy a akceschopnosti.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Váhy
Září bude pro Váhy dobré, jen se nesmíte dostat pod tlak. Měsíc si rozdělte na úvod, kdy je čas na společenské události a zábavu. Druhá fáze přeje potěšení i povinnostem. Poslední dekáda rozvibruje skutečné vlastnosti vašeho znamení, využijte toho.
Rada: Nezapomínejte na duchovní cestu.

Štír
Úvodem září se můžou objevit potíže s autoritami. Také se dobře rozhodněte, zda budete činorodí nebo spíše necháte prostor lenosti. První varianta je lepší, jelikož na ní můžete postupně navazovat další věci a vše může skončit úspěchem.
Rada: Naučte se odpouštět.

Střelec
Hlavním cílem tohoto měsíce je najít cestu, jak se vypořádat s pravidelnými úkoly, které považujete za nepodstatné. Chybný odhad, případně dokonce iluze, jsou překážkou, která vám může zkomplikovat život. Vaše cíle stavte hezky trpělivě a od základu.
Rada: Zařaďte do života karma jógu.

Kozoroh
Držte se nohama na zemi a bude to po většinu měsíce dobré. Hlavně druhá dekáda vás podpoří ve vašich prakticky zaměřených činnostech. V poslední části září počítejte s tím, že budete muset přistoupit na nějaký kompromis.
Rada: Nepotlačujte vaše city.

Vodnář
Na začátku měsíce pozor na sobecké činy, jakkoliv můžou být podloženy snahou o nějakou inovaci. Jinak vás ale čeká solidní období, přičemž na konci měsíce září budete mít šanci se více otevřít harmonii a dalším kontaktům s přáteli.
Rada: Cvičte taichi.

Ryby
Povinnostem, úklidu a péči o zdraví prostě neuniknete. Čím dříve si to uvědomíte, tím lépe pro vás. Když budete těmto tématům otevřeni, můžete je zvládnout. V opačném případě počítejte s různými problémy, které se můžou poměrně rychle objevit. Naštěstí by neměly trvat příliš dlouho.
Rada: Praktikujte pránajámu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily