Horoskop pro každé znamení na únor 2018

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V únoru se snažte být přátelští, energičtí a empatičtí. Sice to nemusí jít vždycky snadno, ale určitě vám to pomůže ve všech sférách života. Naopak přílišná tvrdost nebo snaha někoho omezovat se nemůže setkat s úspěchem.
Rada: Pomáhejte svým bližním.

Býk
První dvě únorové dekády se vás pokusí naučit, že život se musí vyvíjet. A to i navzdory tomu, že vám něco funguje. Proto pokud chcete předejít komplikacím, nebraňte se modernizaci. Když to dokážete, tak v kombinaci s vaší praktičností budete nakonec spokojeni, zejména na konci měsíce.
Rada: Odevzdejte výsledky vašich činů Universu.

Blíženci
Pro vaše aktivity bude nejvhodnější první dekáda. Nabídne vám dostatek nadšení, nápadů i originality. Využijte toho, neboť nic netrvá věčně. Postupně se můžete začít zamotávat do nereálných představ nebo dokonce lží. Snažte se být více praktičtí.
Rada: Přímočarost nemusí být vždycky nejvhodnější volbou.

= Sobotní kurz kyvadlo -zdraví a léčba v Praze, dne 24.2.2018 = 

Rak
Život na Zemi je nejenom duchovní, ale v současné době i hodně pragmatický. Tento fakt zkuste přijmout. Nejlepší bude, jestliže se vám oba přístupy podaří skloubit. Vyhnete se tím mnoha zklamáním a ztrátám.
Rada: Každodenní modlitba vám pomůže.

Lev
Nejlepší bude, pokud s důležitými rozhodnutími vyčkáte na poslední únorovou dekádu. Právě v ní klesne významně riziko, že byste se zachovali příliš egocentricky. Naučte se druhým naslouchat a respektujte, pokud vám někdo něco nechce prozradit.
Rada: Naslouchejte vnitřnímu rádci.

Panna
Druhá polovina února bude náročnější, než první. Hlavním důvodem budou vesmírné energie, které otestují vaši schopnost respektovat i méně jasný způsob jednání. A někdy prostě život v chaosu. Pokud se s těmito situacemi setkáte, pamatujte, že rozvaha a respekt vám pomůžou.
Rada: Cvičte jógu.

Váhy
Je potřeba přijmout určitou míru zodpovědnosti a tím pádem také rozhodnosti. Když se vám to povede, dokážete hlavně v první dekádě zajímavé věci. Buďte otevřeni inovacím a nápadům, ale současně nezavrhujte to, co funguje.
Rada: Věnujte se astrologii.

Štír
Váš život může být, hlavně v prvních dvou únorových dekádách, nabouráván náhlými a nepředvídatelnými situacemi. Ustát to můžete hlavně díky dodržování zákonů Universa a poctivému životnímu přístupu.
Rada: Praktikujte afirmace podporující optimismus.

Střelec
Vstup do února by měl být povedený, ale to neznamená, že byste měli lelkovat. Právě naopak! Co stihnete v první dekádě, to bude to nejlepší, co vykonáte. Postupem času se totiž objeví zmatky, které nemusí ani vaše zvýšená aktivita vyřešit.
Rada: Spěchejte pomalu.

Kozoroh
Úvodem února můžete změnit to, co jste doposud odkládali. Naopak poslední dekádu využijte k rozvíjení soucitu a duchovních témat. Střed měsíce nabídne oboje. Celkově je podstatné, abyste se neustále opírali o vaše silné vlastnosti, kterými jsou vytrvalost a cílevědomost.
Rada: Cvičte čchikung.

Vodnář
Únor nejdříve nabídne přesně to, co jako Vodnáři preferujete. Zkuste toto využít. Od druhé dekády se energie začnou měnit a nabídnou šanci zaměřit se na umění a mystiku. Důležité je, abyste se nespoléhali na náhodu a šli si za svým.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Ryby
V tomto měsíci v podstatě stačí, abyste se cíleně vyhýbali konfliktům a ukvapeným činům. Jestliže to dokážete, můžete prožívat dobré dny. Na co je využijete, záleží jenom na vás. Určitě ale nezapomeňte na přátele, duchovno, empatii a otevřenost k inspiraci.
Rada: Najděte si čas na knihy pojednávající o zkušenostech duchovních velikánů.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily