Horoskop pro každé znamení na říjen 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Situace pro vás nebude úplně jednoduchá, protože se ukáže, že přílišný tlak a neochota ke kompromisům nejsou nejvhodnější cestou. Zrovna tak byste měli nalézt kompromis mezi horlivostí a trpělivostí.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Býk

Jestliže si dáte pozor na mentální rovinu, můžete první dvě říjnové dekády využít k úspěšným činnostem. Poslední dekáda přinese změnu. Nepřátelé můžou vystrčit růžky a také si dejte pozor na černobílé vidění světa.
Rada: Práce s podvědomím je důležitá.

= Kurzy přírodní medicíny online od astrologa a léčitele Pavla Hanzala =

Blíženci

V říjnu můžete využít svoje schopnosti za předpokladu, že se vyvarujete dvou věcí. Tou první je zbrklost v myšlení a také v komunikaci. Druhé varování směřuje do oblasti iluzí, které by vám mohly zatemnit mysl.
Rada: Podpořte svoji energii živlem země.

Rak

S životními tématy, pro které potřebujete více odolnosti, vyčkejte do poslední říjnové dekády. Jen je potřeba mít neustále na mysli, že vedle silné empatie a schopnosti jít pod povrch věci byste měli zapojit i další schopnosti.
Rada: Cvičte taichi.

Lev

V prvních dvou dekádách můžete být zábavnými společníky a pokud budete aspoň trochu chtít, dokážete najít smírnější řešení. Výjimkou budou situace zavánějící pomstou. Na konci října si pohlídejte ego, které nemusí zvládat hluboká témata ozývající se z nevědomí.
Rada: Zaměřte se na karma jógu.

Panna

Říjen nemusí být pro znamení Panny špatným měsícem. Jenom je nutné se vypořádat s tím, že vesmír občas přinese nečekanou změnu vašich plánů. Jestliže jste měli vše dobře promyšlené a strategie zahrnovala alternativní řešení, žádné problémy to nepřinese.
Rada: Praktikujte átmavičáru.

Váhy

Máte dost síly na to, abyste se vypořádali s překážkami, které si pro vás Universum připravilo. Zkuste je vyřešit co nejdříve, protože v poslední dekádě to bude o trošku komplikovanější. Hodně vám pomůže více rozhodnosti.
Rada: Naučte se afirmace.

Štír

Říjen nabízí solidní konstelace a v poslední dekádě dokonce získáte na energii a odhodlání. Jediné, co vám může nabourat vaši cestu k naplánovanému cíli, je rozhodování se na poslední chvíli nebo bez hlubšího rozmyslu.
Rada: Naslouchejte vnitřnímu rádci.

Střelec

Dojem, že jste pod tlakem, vám může přinášet nepříjemné vnitřní rozpoložení. Výhodou ale je, že pokud si dokážete situace adekvátně rozebrat a vyhodnotit, může měsíc říjen proběhnout v podstatě bez nějakých zásadních potíží.
Rada: Zařaďte do života pránajámu.

Kozoroh

V prvních dvou dekádách měsíce října si dejte pozor na to, abyste nejednali jako „slon v porcelánu“. Pokud se s tím, i přes toto varování, nedokážete vypořádat, počkejte na poslední dekádu. Konstelace se o něco zlepší.
Rada: Rozpouštějte ego.

Vodnář

První dvě říjnové dekády se můžete opřít o přátele a mezilidské kontakty. Naopak konec měsíce může přinést určitý střet s lidmi, se kterými jste si „nesedli“. Pokuste se zůstat nad věcí a projevte více tolerance.
Rada: Každodenní meditace podpoří vaši vnitřní rovnováhu.

Ryby

Říjen je pro vás v podstatě příznivý a máte poměrně široké možnosti, čemu se věnovat. Jediné, co by vám mohlo trochu kazit radost, jsou detaily nebo úklid. Ani jedno prostě nebude „váš šálek kávy“.
Rada: Vnitřní sílu přetavte v posun na duchovní stezce.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz, pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily