Horoskop pro každé znamení na prosinec 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
První dvě dekády využijte k aktivním činům, které jste schopni podpořit vlastními ideály. Poslední dekáda nabídne představivost a hloubavost. Na těchto vlastnostech založte vaše další kroky. Jestli budete úspěšní, záleží také na vaší cílevědomosti a vytrvalosti.
Rada: Zařaďte do praxe modlitbu.

Býk
Nepřehánějte to s přemýšlením, zda před vámi někdo něco skrývá nebo ne. Zkuste žít život s větším nadhledem. Naslouchejte vaší intuici a tyto vnitřní rady zapojte do reálných činů. V prvních dvou dekádách prosince můžete najít inspiraci v zahraničí.
Rada: Studujte texty zkušených duchovních učitelů.

Blíženci
Úvodem měsíce buďte důkladní ve všem, co děláte. Pokud „nepostavíte stabilní základy", nemůže vaše dílo dlouho vydržet. Jinak po celý prosinec platí, že byste měli využívat vaši chytrost a komunikaci férovým a přímočarým způsobem. Tedy bez vytáček nebo dokonce klamu.
Rada: Ukažte soucit a pomozte potřebným.

= Dálkové studium astrologie v astrologické škole Hanzal =

Rak
Spoléhat na štěstí samozřejmě můžete, ale všechno jednou končí. Nejpozději v poslední prosincové dekádě narazíte na potřebu píle, poctivosti a důkladnosti. Jinak budou vaše záležitosti poněkud drhnout a nemusí se vám je podařit uskutečnit včas a podle představ.
Rada: Nevynechávejte každodenní praxi.

Lev
Nejvíce se vám vyplatí činy, které jsou založeny na kombinaci vlastní vize, neotřelosti a pracovitosti. Vnitřní pochyby vás sice můžou rušit, zejména když se ještě najde nějaký „dobrák", který vám bude našeptávat něco jiného. Ovšem spoléhejte se hlavně na vlastní přesvědčení.
Rada: Andělé poradí i pomůžou, pamatujte si to.

Panna
Vaším úkolem bude najít symbiózu mezi praktickým smyslem na detaily a objevováním filosofií a zajímavých názorů. Skloubit to pro vás nebude jednoduché, ale pokud se vám to povede, můžete se zase posunout o kus dál.
Rada: Pracujte na vnitřní rovnováze.

Váhy
První dvě dekády pro vás budou jednodušší a bez různých zásadních zkoušek. Proto toho využijte a načerpejte energii do dalších dní. Pomoci vám může intuice i různé zkušenosti, často z ciziny. V závěru prosince nic nepodceňte. Důkladnost bude odměněna a naopak.
Rada: Vesmírná energie je neustále v pohybu. Mějte to na mysli.

Štír
Prosinec by měl proběhnout bez větších zádrhelů, zejména když se o to sami přičiníte. Hmotné záležitosti nechte spíše na poslední dekádu. Do té doby se věnujte hlavně vlastnímu nitru a samotné cestě za Poznáním.
Rada: Vyzkoušejte afirmace.

Střelec
Prosinec pro vás nemá žádné zásadní nástrahy, ale byla by škoda ho jenom prolelkovat. Zejména během prvních dvou dekád využijte dostatečné množství energie, které vám Universum posílá. Zkoumejte, přijímejte a také realizujte.
Rada: Cvičte taichi.

Kozoroh
S každým dalším prosincovým dnem se bude vaše situace zlepšovat a věci půjdou snadněji. Důležité je, abyste dokázali naslouchat druhým lidem. Pamatujte, že cílevědomost je skvělou vlastností, pokud člověku nechybí i ohleduplnost.
Rada: Praktikujte jógu.

Vodnář
Vyhovovat vám bude hlavně upřímnost. Naopak skryté pletichy vás můžou poněkud rozčilovat a komplikovat život. Během prvních dvou dekád se soustřeďte na studium a poznávání nejenom místních, ale i cizích kultur a znalostí. Ke konci prosince se zaměřte na praktický svět.
Rada: Méně je někdy více.

Ryby
Vaše ideály můžou narazit na to, že jim chybí reálný základ. Přestaňte jenom snít a buďte více pozorní, abyste někomu nenaletěli. Situace s nedostatkem zemského živlu se zlepší v poslední dekádě. Využijte toho!
Rada: Pouhé sny vás nikam nedovedou.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily