Horoskop pro každé znamení na měsíc listopad 2018

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Největší dynamiku očekávejte uprostřed listopadu. Můžete toho využít k rychlým akcím a nečekaným změnám, které vám dobře poslouží. V poslední dekádě se snažte nic nepřehánět, zejména vaše plány a představy. Chce to více pragmatismu.
Rada: Obrušujte hrany vašeho ega.

Býk

První dvě dekády nebudou nic jednoduchého. Snažte se brát život více s nadhledem a vyvarujte se dojmu, že je svět proti vám. Pokud to překonáte, situace se ke konci měsíce výrazně zlepší. Je jenom na vás, jakým směrem toho využijete.
Rada: Soustřeďte se na vnitřní harmonii.

Blíženci

Více rozvahy, klidu a někdy i diplomacie vám rozhodně neuškodí. Pokud budete tyto vlastnosti zcela ignorovat, může se v poslední listopadové dekádě stát, že tvrdě narazíte. Také se naučte více relaxovat a nepřepínejte se do extrémů.
Rada: Denně meditujte.

= Dálkový kurz a škola zdravotní astrologie Hanzal =

Rak

V podstatě celý listopad bude otevřený tomu, abyste se více věnovali duchovnímu rozvoji. První dvě dekády se zaměřte spíše na podvědomí, na konci měsíce zase na mystiku jako takovou. Díky tomuto životnímu přístupu dokážete i lépe překonávat překážky, které vás občas neminou.
Rada: Praktikujte afirmace.

Lev

První dvě dekády se snažte eliminovat pocit, že nejste dostatečně ocenění a lidé vás příliš nerespektují. Částečně to tak být sice může, ale spíše jde o problém vašeho ega. Ke konci měsíce se energie zlepší, ale pozor na podvody a iluze.
Rada: Důvěřujte více Bohu.

Panna

Listopad vás bude chtít naučit, že život se má pořádně užívat a že se nemá lpět jenom na detailech. Přesto, abyste dokázali zkouškám Universa porozumět, byste se měli pokusit najít rozumný kompromis.
Rada: Méně je někdy více.

Váhy

Listopad vám nabídne mnoho dobrého a je jenom na vás, jakým směrem se vydáte. Ovšem aby vše probíhalo opravdu hladce, nesmíte zapomínat na každodenní povinnosti. Jedině tak zcela naplníte nabídku vesmíru.
Rada: Cvičte taichi.

Štír

První dvě dekády budou velmi dobré, zejména pokud se budete snažit o moudrý přístup k životu a současně dokážete poskytnout sobě i druhým dostatek svobody a prostoru. Na konci měsíce využijte energii k meditační praxi.
Rada: Praktikujte pránajámu.

Střelec

Listopad pokračuje v dobrých trendech, které dokonce budou postupně nabývat na síle. Ovšem nic není zadarmo. Počítejte s tím, že hlavně v poslední dekádě hrozí nepravdy a problémy s vyhodnocením reality.
Rada: Úspěch se pokuste zasloužit, štěstí je nejisté.

Kozoroh

V listopadových dnech můžete být spokojení a úspěšní, pokud dodržíte dvě základní pravidla. Tím prvním je větší míra tolerance k vašemu okolí. Druhé pravidlo vyžaduje, abyste se alespoň občas zbavili lpění na systému a vyslechli volání po inovacích.
Rada: Cvičte jógu.

Vodnář

Pomstychtivost ještě nikdy moc dobrého nepřinesla, což platí jak pro vás, tak pro lidi ve vašem okolí. Důležité také je, abyste si udrželi vlastnosti Vodnáře, mezi které rozhodně nepatří černobílé vidění světa.
Rada: Vyzkoušejte si karma jógu.

Ryby

Listopad určitě můžete využít jak k rozvoji ducha, tak k pomoci potřebným. Jenom si dejte pozor, aby vás někdo nezačal využívat. Novým cestám za poznáním se nevyhýbejte, ale buďte obezřetní a nepodlehněte slepě nadšení z nového.
Rada: Důvěřujte, ale prověřujte.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily