Horoskop pro každé znamení na listopad 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V listopadu se budete muset naučit, že vždy nemůžete prosadit svůj názor na úkor druhých lidí. Větší míra pochopení a vstřícnosti je přesně to, co byste měli rozvíjet. Pokud to nedokážete, nejpozději v poslední dekádě měsíce se začnou objevovat spory.
Rada: Méně ega vám prospěje.

Býk
Připravte se na to, že měsíc listopad rozehraje různá tajemství, které byste se měli pokusit odhalit. Zrovna tak se jedná o dny, jenž vás vyzvou k práci na podvědomí a psychice. Druhá dekáda nabídne energii pro představivost, uměleckou tvorbu i duchovní sféru.
Rada: Pátrejte po tom, co nechcete, aby vyšlo na povrch a vyřešilo se to.

Blíženci
Zkuste listopad postupně rozvinout k vaší další cestě. Nejprve si promyslete, co od života chcete. K tomu vám pomůže hlavně prostředek měsíce. Potom to zkuste realizovat. Využijte k tomu inovace i již vyzkoušené postupy.
Rada: Meditujte každý den.

= Škola tarotu Hanzal -naučte se vykládat tarotové karty na mém kurzu

Rak
Pokračuje nabídka esoterických témat, jakož i schopnost odhalit to, co jste doposud neviděli. Zkuste toho využít konstruktivním způsobem, nezůstávejte pouze u pocitů a představ. Snažte se být rozhodní a nepřekračujte meze spravedlnosti.
Rada: Odpouštějte.

Lev
I nadále hrozí skrytí nepřátelé a jejich činy. Každopádně se snažte nepodlehnout a naopak posilujte velkorysost a nadhled. Určitě se vyvarujte černobílému vidění světa. Ve vztahu pozor na žárlivost. Ke konci měsíce se zvýší vaše přímočarost a energie.
Rada: Každodenní modlitba vám pomůže.

Panna
Zejména první dekádu můžete využít ke svému prospěchu, jelikož vám nabídne velkou míru empatie a schopnosti vcítit se pod povrch věcí. Od druhé části měsíce se nenechte pohltit přílišným idealismem. Pamatujte na praktický svět, který vám je jinak vlastní.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Váhy
Začátek listopadu může být trochu nervóznější, ale nenechte se tím vykolejit. Stačí, když si uvědomíte, co je opravdu podstatné. V druhé dekádě vám bude vesmír přát. Zkuste toho využít k upevnění svých zásad. Ke konci měsíce se začněte více soustředit na klid, ale nebuďte váhaví.
Rada: Cvičte čchi kung.

Štír
Listopad je vyloženě vaším měsícem. Proto tyto dny můžete využít k posílení svých dobrých vlastností. Budete mít dost energie, nadšení a také vesmír vám bude nakloněný. Jen pozor na přelom druhé a třetí dekády. Zde můžou hrozit problémy, snažte se být více uvolnění.
Rada: Naučte se pránajámu.

Střelec
Vaše nápady a ideály zkuste vyhodnocovat nejenom srdcem, ale i rozumem. K dobrému výsledku využijte vnitřní přesvědčení a také rozvahu. Vše dobré se pokuste zrealizovat v poslední dekádě. Buďte otevřeni všem možnostem.
Rada: Nezapomínejte na praktickou část života.

Kozoroh
Listopad vám nadělil větší šanci na rozvíjení empatie, tak toho zkuste využít. Nedržte se pouze toho, na co si lze sáhnout. V průběhu měsíce také zapracujte na větší míře solidarity. Ke slabostem ostatních buďte mírní a nebraňte se kompromisům.
Rada: Pomáhejte bližním.

Vodnář
Hlavním rizikem jsou nevyřešené problémy, které jste kdysi uložili „ke dnu". Ty totiž můžou v listopadu nečekaně vyplavat na povrch, třeba i za pomoci někoho, od koho jste to vůbec nečekali. Vypořádejte se s nimi se ctí a pokračujte s čistým štítem.
Rada: Zapracujte na symbióze rozumu a citů.

Ryby
Listopad může být pro znamení Ryb velmi dobrým měsícem. Nabízí vám totiž hodně citů a vnímavosti, což je v souladu s vaším naturelem. Jen je potřeba, abyste nezapomínali na rozum. Jeho ignorování by vám mohlo přinést nepříjemné zkoušky, aby se vám v tomto směru „rozsvítilo".
Rada: Zařaďte do praxe átmavičáru..

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily