Horoskop pro každé znamení na květen 2018

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Úvodem měsíce se snažte o to, aby vaše mysl byla klidná, rozvážná a tolerantní. Od druhé dekády se zaměřte na nalezení rovnováhy mezi tím, co čem lpíte a tím, co je potřeba změnit. Vyvarujte se prudkým reakcím a ukvapenosti, ale současně příliš neváhejte.
Rada: Každý den meditujte.

Býk
První polovina května bude víceméně solidní. Dokážete se věnovat praktickým i finančním záležitostem, ale nebudete zanedbávat ani prožívání radostí. V druhé půlce měsíce počítejte s nečekanými situacemi, na které budete muset reagovat.
Rada: Modlitba vám pomůže.

Blíženci
Pokud chcete udělat nějakou radikální životní změnu, zachovejte klid. První dvě dekády nejsou v tomto směru ideální. Konec května už bude o dost lepší. Jen je potřeba nespoléhat na štěstí, ale měli byste se o výsledek zasloužit.
Rada: Bez práce nejsou koláče, a to ani ty duchovní.

= Pochopte karmické zákony díky této mojí knížce Karmické souvislosti. Zakoupíte u všech dobrých knihkupců. =

Rak
V průběhu května je důležité, abyste se dokázali radovat ze života. Nenechte si ničím a nikým „otrávit" zájmy, které vás těší. Povinnosti si plňte důsledně, ale současně jim nastavte rozumné hranice. Život by měl být prostě v rovnováze.
Rada: Cvičte taichi.

Lev
Snažte se krotit téma peněz a užívání si života. Ať již půjde o jakoukoliv z těchto oblastí, mohli byste nepříjemně narazit. Během poslední květnové dekády si udělejte více času na přátele. Ovšem při komunikaci si pohlídejte, abyste se s nimi nedostali do sporu.
Rada: Dodržujte každodenní režim práce na sobě sama.

Panna
Jestliže udržíte rozum a slova na uzdě, potom můžete prožít vcelku úspěšný měsíc. To platí zejména pro materiální oblast života. A nejenom v mezilidských vztazích se nenechte zbytečně vyprovokovat. Držte se toho, co vám funguje.
Rada: Aplikujte do života afirmace.

Váhy
Během první květnové dekády nevymýšlejte žádné inovace a nenechte se natlačit někam, kam nechcete. Druhá část května je vhodná pro vzdělávání, informace a přátelské kontakty. Ke konci měsíce pozor na omezení v rodinných vztazích.
Rada: Otevřete se Bohu.

Štír
K dispozici budete mít hodně síly, která vás ale může v konečném důsledku dost oslabit. Klíčové totiž bude, do jaké míry zvládnete vlastní ego. Také byste se měli naučit pozitivně reagovat na vývoj událostí.
Rada: Zapracujte na vlastní psychice.

Střelec
Duchovní sféra vám bude blízká, ale neměla by vám sloužit jako výmluva pro zanedbávání hmotného světa. V něm je potřeba pilně pracovat, aby se dostavily výsledky. Využijte k tomu cílevědomost a vytrvalost.
Rada: Cvičte jógu.

Kozoroh
Nejsilnější bude první dekáda. Může být plná střetů a překážek, ale současně nabízí schopnost hodně věcí vykonat a prosadit. Je jenom na vás, jak se s nabídkou vesmíru vypořádáte. Zbytek května již bude o něco klidnější, ale přesto nic nepodceňte.
Rada: Věnujte se zdraví ducha i těla.

Vodnář
V podstatě celý květen budete vnímat určitou míru podrážděnosti. Kdybyste jí podlehli, zbytečně byste si zkomplikovali život. Držte se proto toho, co je vám vlastní. Přátelský a svobodomyslný životní styl, který je ale třeba okořenit vlastní zodpovědností.
Rada: Věnujte se astrologii.

Ryby
K většině činností se pokuste využít první dvě květnové dekády. Kombinace různých energií nabízí zajímavý koktejl, jenž dokáže přinést úspěch. Závěrem měsíce již budou hrozit problémy. A to jak od vlastního rozptýleného Já, tak od jiných sebestředných a nespolehlivých jedinců.
Rada: Důvěřujte Universu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily