Horoskop pro každé znamení na květen 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
První květnová dekáda nabídne rychlost myšlení, které ale nemusí být ukvapené. Může mít strukturu a současně nápaditost. Využijte toho třeba ke studiu astrologie. Prostředek měsíce také nebude špatný, ale vyvarujte se iluzí. Ke konci května pozor na důkladnost.
Rada: Buďte otevřeni novým duchovním cestám.

Býk
Většina měsíce se ponese v praktickém duchu. To bude podporovat i Slunce v Býku během prvních dvou dekád, které vám otevře všechny možnosti tohoto znamení. Ke konci května můžete být vystaveni nátlaku. Odolat mu dokážete rozvahou a ochotou reagovat na vývoj situace.
Rada: Rozvíjejte vnitřní život a nenechte se chytit ve hmotě.

Blíženci
Květen nabídne obě strany „mince". Budete mít hodně energie a nadšení, což vám bude určitě hodně vyhovovat. Ovšem abyste toho dokázali využít smysluplným způsobem, neklouzejte jenom po povrchu. Také dbejte na poctivost a zkuste být aspoň trošku trpěliví.
Rada: Neodkládejte meditace na jindy.

Rak
Zejména během prvních dvou dekád se budete hůře vyrovnávat s agresivitou okolo vás. Také vám bude více vyhovovat zaběhnutý režim, než nějaké náhlé inovace. Ke konci května se s tím vyrovnáte o dost lépe, ale přesto nezapomínejte na vše, co je osvědčené.
Rada: Nenechte se pohltit okolním světem.

= Nechte si vyložit horoskop od profesionálního astrologa =

Lev
V první a druhé dekádě můžete mít pocit, že se nemůžete rozlétnout, jak byste chtěli. Zkuste si více uvolnit ruce i duši od materiálního světa. Když se to nepovede, nezoufejte. Vesmír vám nabídne větší šanci hned v poslední květnové dekádě.
Rada: Více práce na vlastním rozvoji a méně honby za majetkem nebo požitky.

Panna
V podstatě celý květen budete hůře snášet různé nečekané a rychlé změny. Je proto nejvyšší čas se naučit operativně reagovat na vesmírné energie. Aby to bylo účinné, vždy se držte svých hodnot. Jinak budete zklamáni.
Rada: Cvičte taichi.

Váhy
Snažte se co nejvíce opírat o komunikaci, bystrost a spolehlivé přátele. Budete se totiž muset „popasovat" s energickými a velmi rychlými situacemi. Navzdory vašemu přesvědčení, se i vy budete muset někdy zapojit. Alternativně je dokonce iniciovat.
Rada: Pracujte na rozpouštění ega.

Štír
Hlavním „nepřítelem" bude pro znamení Štíra pozemský svět. Tedy peníze, majetek a také různé lákavé požitky. Nenechte se tím příliš zahltit. Také to neznamená, že byste tyto trendy měli ignorovat. Život na Zemi je potřeba žít a nikoliv se mu vyhýbat. Ovšem vědomě!
Rada: Snažte se udržet spojení s Universem.

Střelec
Během prvních dvou dekád se můžete zkusit opřít o nekonvenční přístup a originalitu. To ovšem není rada k tomu, abyste zahodili vše, co vám doposud fungovalo. Hezky všeho s mírou! Ke konci měsíce buďte spíše obezřetní a vyvarujte se povrchnosti.
Rada: Každodenní modlitba ukotví vaši duchovní praxi.

Kozoroh
Do nějakých modernizací a akčních činů se zbytečně nepouštějte. Ovšem pokud si budete jisti „v kramflecích", nebojte se toho. V poslední části měsíce května se prohloubí vaše souznění s hmotou. Zkuste to přetavit do důsledné a vytrvalé snahy se posunout dál.
Rada: Cvičte pravidelně jógu.

Vodnář
Hlavně první dvě květnové dekády bude vaše myšlení „jako vítr". Nápady kolem vás budou poletovat, stačí si je chytit. Jejich realizaci ovšem máte ve svých rukách. Uplatní se jen takové, kterým se dokážete poctivě věnovat. To poznáte na vlastní kůži nejpozději ke konci května.
Rada: Nezapomínejte na všudepřítomnou lásku.

Ryby
Dojmy z vesmírných nabídek můžete mít poněkud různorodé, proto je důležité se spolehnout na určitý řád. Velký význam budou mít mezilidské kontakty, které vám můžou nastavit zrcadlo. Zkuste pochopit, co byste měli zlepšit.
Rada: Zaměřte se na vhodné afirmace.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily