Horoskop pro každé znamení na červenec 2019

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

V červenci může pokračovat napjatá situace v oblasti rodinných záležitostí. Zkuste využít svůj šarm a velkorysost, protože skrze tyto vlastnosti dokážete mnoho sporů vyřešit. Naopak se vyvarujte jednání z pozice sebestřednosti.
Rada: Afirmace vás podpoří.

Býk

Špatně budete snášet, pokud vám někdo začne rozkazovat nebo dokonce organizovat život. Přesto se s těmito zkouškami můžete úspěšně vypořádat, protože vám bude oporou rodina a domov, kde vždy načerpáte dostatek sil do dalšího dne.
Rada: Každý den meditujte.

= Objednejte si horoskop od profesionálního astrologa Pavla Hanzala.=

Blíženci

I červenec nabídne znamení Blíženců příznivé energie, takže se vám může dařit. Jenom je důležité, abyste nezapomínali na každodenní povinnosti. Jejich ignorování vám sice může procházet, ale pamatujte, že všechno je jenom dočasné.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Rak

Zejména během prvních dvou červencových dekád budete mít dostatek sil i odvahy postavit se různým tlakům, které se v životě vyskytnou. Výsledkem bude výrazně větší šance na úspěch. Ke konci měsíce si pohlídejte, o čem přemýšlíte.
Rada: Buďte pozitivní a důvěřujte Bohu.

Lev

Ačkoliv se budete chtít co nejvíce prosadit, během prvních dvou dekád se setkáte s různými překážkami. Jejich překonání nebude snadné, ale nejde o nemožný úkol. Nejlepší bude závěr července, kdy dostanete příležitost ukázat, co ve vás je.
Rada: Udržujte vnitřní harmonii.

Panna

Pro energické činy a situace vyžadující odvahu využijte první dvě červencové dekády. V nich se také můžete lépe prezentovat a navštívit různé akce plné zábavy. Ke konci měsíce se zaměřte spíše na rodinu a vaše nitro.
Rada: Nalaďte se na Universum.

Váhy

Zásadní je, zda si dokážete dát do pořádku vaše vnitřní pocity, zejména ve vztahu k vašim nejbližším. V případě pozitivního výsledku se vám otevře zajímavý potenciál úspěchu, hlavně v oblasti kariéry nebo ve společnosti.
Rada: Buďte rozhodní, ale uvolnění.

Štír

Největší překážkou bude váš postoj k životu. Nesnažte se o sebeprosazení za každou cenu a zkuste se více zaměřit na rozpouštění ega. Jedině tak se vyhnete zklamání z mezilidských vztahů. Upřednostněte spíše klid domova před veřejnými aktivitami.
Rada: Naučte se odpouštět.

Střelec

Máte před sebou příznivé dny, díky kterým je k dispozici podpora vesmíru. Také se můžete více zaměřit na váš filosofický postoj k životu, ale nenechte se nachytat falešnými proroky. Novou energii získáte v přírodě nebo během cestování.
Rada: Cvičte čchi-kung.

Kozoroh

Dopřejte sobě i druhým více volnosti a dejte si pozor na jakákoliv omezení. Největším rizikem je ochlazení rodinných vztahů. Situace není ani příliš vhodná k nějakým větším rekonstrukcím a opravám vašeho majetku.
Rada: Zařaďte do praxe bhakti jógu.

Vodnář

Vesmír vám do života přinese jedince, kteří budou chtít vládnout i vám. To budete opravdu těžce snášet a mohly by se objevit hádky. Zkuste se nad celou situaci povznést a zapracujte na větší diplomacii a také empatii.
Rada: Universum vás podpoří skrze modlitbu.

Ryby

Když se budete držet osvědčených rad starých mistrů, můžete se na vaší duchovní cestě posunout v červenci dál. Ovšem i v ostatních sférách života se vám bude dařit, jestliže nepodlehnete pokušení spoléhat se na náhodnou pomoc.
Rada: Úspěch je odměnou za opravdovou práci.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal
Pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily