Horoskop pro každé znamení na červenec 2017

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V červenci se zaměřte na oblast rodiny a domova. Sice jste schopni tímto směrem investovat hodně energie, ale současně je zde riziko sporů. Mějte na mysli, že láska nemůže stát na tom, kdo prosadí svou. V poslední dekádě pocítíte nárůst potřeby osobní svobody.
Rada: Milujte bez podmínek.

Býk
První dvě dekády využijte k upevnění rodinných vztahů. Dobře vám bude v přírodě a určitě si udělejte dostatek času na rozvoj vašeho nitra. V poslední dekádě si pohlídejte ego, které bude mít tendenci narůstat.
Rada: Rozpouštějte závislosti.

Blíženci
Měsíc červenec bude pro Blížence v podstatě úspěšným obdobím. První dny věnujte domovu, neboť po většinu ostatních dní vás to bude táhnout do společnosti a mezi lidi. Touha po úspěchu bude hlavním motorem. Proč ne, ale nepodlehněte iluzím. To hrozí zejména uprostřed července.
Rada: Snažte se držet nohama na zemi.

Rak
První dvě dekády budete mít nadbytek energie. Důležité je, jak s ní dokážete zacházet. Buďte konstruktivní a zbytečně si na sebe nevytvářejte tlak. Od druhé dekády preferujte svobodomyslnější životní styl.
Rada: Méně je někdy více.

= Výklad horoskopu od astrologa Pavla Hanzala ZDE =

Lev
Po celý červenec budete mít k dispozici touhu po aktivním životním stylu. V první dekádě se zapojte do oprav a rekonstrukcí domu, ale nenuťte do toho vaše okolí. Na přelomu druhé a třetí dekády se zamyslete nad tím, zda máte v rovnováze řád a inovace.
Rada: Rozvíjejte velkorysost a pochopení.

Panna
První dvě dekády se pokuste využít k rozvoji empatie a soucítění, přičemž oboje doplňte hmatatelnými skutky. Prostředek července vám bude vesmír více nakloněný, zkuste si rozšířit duchovní či filosofické obzory. Ke konci července můžete udělat úspěšnou změnu v životě.
Rada: Objevte krásu astrologie.

Váhy
V červenci budete pod tlakem nejenom praktických záležitostí, ale i rodiny. Proto se vás to může hodně citově dotýkat. Zkuste se více opřít o rozumové rozlišování toho, co je podstatné a co nikoliv. Ke konci měsíce se situace začne zlepšovat.
Rada: Praktikujte Královskou jógu.

Štír
Jestliže odoláte pokušení oplácet staré křivdy, můžete se během prvních dvou dekád věnovat úspěšnému vnitřnímu rozvoji. Navíc nezanedbáte ani světské záležitosti. V poslední červencové dekádě si pohlídejte, abyste nebyli příliš sebestřední.
Rada: Zapracujte na větším nadhledu.

Střelec
Hlavně v první dekádě se nenechte zlákat neúměrným životním stylem. Zajímavá bude poslední dekáda, která nabídne spoustu ohnivé energie. Využijte ji k činům, které mají smysl a posunou vás na životní pouti zase dál.
Rada: Svět vás může lákat, ale nezanedbávejte kvůli němu duchovní cestu.

Kozoroh
Hlavně první dvě dekády vám bude Universum nastavovat zrcadlo. Znamení Kozoroha je více zaměřené na pragmatismus, než city a empatii. Přitom právě tyto atributy vám přijdou do života. Zkuste je přijmout a neperte se s tím. Ke konci měsíce se situace uvolní.
Rada: Otevřete své srdce Bohu.

Vodnář
V podstatě celý měsíc vás bude vesmír „pokoušet". Na pořadu dne budou situace, které vám umožní dokázat, že vedle svobodomyslného přístupu k životu umíte lidem i naslouchat. A také podat pomocnou ruku.
Rada: Zamyslete se nad vašimi dosavadními hodnotami. Jsou v pořádku nebo je třeba něco změnit?

Ryby
Nepromeškejte první červencové dny. Ty jsou vhodné k meditacím, umělecké tvorbě a pomoci bližním. Co zvolíte, záleží na vás. Ovšem ani zbytek měsíce nebude vůbec k zahození. Jen je třeba nezapomínat na plnění každodenních povinností.
Rada: Začněte pracovat s afirmacemi.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily