Horoskop pro každé znamení na červen 2020

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran

Zejména během prvních dvou červnových dekád se můžete potýkat se zvýšenou mírou egoismu. Nemine vás ani horší odhad situace nebo riziko „vzdušných zámků“. Koncem června věnujte více času rodině.
Rada: Zapracujte na trpělivosti a pochopení.

Býk

Na začátku měsíce se můžete snadno dostat do různých sporů. Pokud zkombinujete klid a schopnost reagovat na vývoj situace, tak to zvládnete. Zbytek června se již ponese ve výrazně lepším naladění.
Rada: Praktikujte afirmace.

Blíženci

Vaše nápady v úvodu června můžou mít úspěch jen tehdy, když budou mít praktické souvislosti. Jinak pro vás v tomto měsíci platí, že byste měli dbát na dochvilnost a hlavně se vyvarujte různým nepravdám.
Rada: Rodina vás může podpořit, pokud budete upřímní.

= Škola přírodní medicíny Hanzal -studium online kdykoliv a odkudkoliv =

Rak

V červnu se vám může dařit, přičemž tento potenciál bude s každým dnem tohoto období narůstat. V poslední dekádě se více zaměřte na uskutečnění vašich plánů, které by ale měly plynout spíše přirozeným způsobem, než pod tlakem.
Rada: Cvičte jógu.

Lev

Iluze nebo nerealizovatelné ideály vás budou provázet celým červnem. Důsledkem může být vnitřní pocit nespokojenosti. Zkuste se více zaměřit na rozpouštění ega a konání dobrých skutků bez očekávání odměny.
Rada: Karma jóga je cesta pro tento měsíc.

Panna

Souznění rozumu a citů může být cesta, jak dosáhnout úspěchu a rovnováhy. Jinak je potřeba se připravit na to, že přesnost a puntíčkářství v červnu fungovat příliš nebudou. Pokuste se být více nad věcí.
Rada: Cvičte královskou jógu.

Váhy

Červen bude pro znamení Vah poměrně různorodý a nebudou v něm chybět jak nabídky, tak zkoušky. Začátkem měsíce se dejte pozor na plané sliby. Naopak hlavně v jeho závěru se více soustřeďte na mezilidské rodinné vztahy, aby nebyly pochroumány.
Rada: Modlitba vás podpoří.

Štír

Je nejvyšší čas na to si ujasnit, co od života očekáváte a co životu chcete sami ze sebe dát. Od toho se bude odvíjet všechno ostatní. Nebojte se opřít o vlastní intuici, ale současně nezapomínejte na pozemský svět a jeho zákonitosti.
Rada: Naslouchejte svému duchovnímu průvodci.

Střelec

Je velkou otázkou, jak dokážete ustát rozporuplné vesmírné vlivy. Na jednu stranu máte k dispozici velký vliv k sebeprosazení, ale současně to může být nabouráváno mylnými představami nebo nedůsledností.
Rada: Nejprve najděte vnitřní harmonii.

Kozoroh

Větší míra úspěchu bude hodně záležet na tom, jak dokážete vybalancovat povinnosti a radosti. Oboje byste měli mít v rovnováze a ani jedno z toho výrazně neupřednostňujte. Ke konci června si nenarušte rodinné vztahu přílišnou tvrdostí.
Rada: Pomáhejte bližním s otevřeným srdcem.

Vodnář

Hlavně v první a v poslední červnové dekádě budete mít různé inspirativní a inovativní nápady. Abyste mohli tento potenciál využít, je potřeba do činů zapojit i důslednost a snažte se věci dotahovat do konce.
Rada: Astrologie vás může obohatit.

Ryby

Nemusí být pro vás jednoduché najít balanc mezi potřebami ega a duchovními náhledy na fungování světa. Může se jednat jak o nesoulad ve vašem nitru, tak mezi vámi a někým v blízkém okolí. Pamatujte, že i toto je zkouška vyzývající k dalšímu rozvoji ducha.
Rada: Neustávejte v meditační praxi.
Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
P
ro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily