Horoskop na červenec 2016 pro každé znamení

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Citová stránka vaší osobnosti bude v prvních dvou červencových dekádách podrobena silné zkoušce. Zaměřte se na stabilitu. Ke konci měsíce se vyvarujte sebestřednému jednání. Pamatujte, že ego je největší překážkou duchovního vývoje.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Býk
Na začátku měsíce vám vesmír nabídne mnoho dobrého. Málokdo vás přechytračí, navíc dokážete hodně věcí prosadit. Ovšem ve druhé a třetí dekádě si pohlídejte, jakým způsobem se s lidmi bavíte a zda nemáte příliš neshod. Každé slovo má velkou sílu a již nejde vzít zpátky.
Rada: Každý den meditujte.

Blíženci
Během července se zaměřte na posílení stability. V první polovině měsíce si pohlídejte upřímné jednání jak z vaší strany, tak mezi lidmi v okolí. Lež má krátké nohy. Ve zbytku července kroťte svůj jazyk. Předejdete tím hádkám a také lépe uslyšíte vašeho vnitřního rádce.
Rada: Cvičte jógu.

Rak
Nejlepší bude první dekáda a nejsložitější prostředek měsíce. Úvodem července totiž můžete dosáhnout opravdu mnoho. Stačí vyvinout aspoň nějaké úsilí. V druhé dekádě si dejte pozor na míru potřeby svojí nezávislosti, aby nepřekročila únosnou mez. Poslední dekáda se zase zlepší.
Rada: Odevzdejte své činnosti Universu.

Nenechte si ujít moje ezoterické kurzy a kurzy přírodní medicíny.

Lev
Úvod měsíce bude solidní, podpořte energie nabídkou pomoci vašim bližním. V druhé dekádě se snažte dodržet alespoň to dobré, co dlouhodobě funguje. Neměňte věci bez rozmyslu. Koncem července pocítíte příliv energie, zaměřte ji správným směrem.
Rada: Upřímná velkorysost vám sluší.

Panna
Přestože stále trvají zkoušky, které si pro vás vesmír v posledních měsících nachystal, může být červenec převážně dobrý. Je důležité, abyste byli ve svém životě poctiví a drželi se optimismu. Stále mějte na mysli, že Universum vám vždy pomůže. Stačí se na něj vědomě obrátit s prosbou.
Rada: Každodenní modlitba vás posílí.

Váhy
První dekáda bude pro znamení Vah náročná. Nenechte se tím vykolejit a snažte se zachovat klid a mír ve vašem nitru. Tímto přístupem dokážete vše překonat. Zbytek července bude mít vzestupnou tendenci. Zvýší se váš zájem o různé události a setkání s blízkými lidmi.
Rada: Závislosti cíleně rozpouštějte.

Štír
Vše důležité se pokuste natlačit a realizovat v první dekádě července. Vesmír vám půjde více na ruku. Navíc další dny budete muset bojovat s větší mírou reaktivnosti. Ta může komplikovat nejenom jednání s lidmi, ale i váš vnitřní život.
Rada: Utřiďte si, co je v životě opravdu důležité.

Střelec
Z pohledu nadšení a celkové energie bude mít červenec vzestupnou tendenci. Abyste toho mohli využít, nezapomínejte na klid a vytrvalost. Určitým rizikem je také zvýšená potřeba uznání a tedy často sebestřednosti. Zkuste ji vykořenit.
Rada: Pomáhejte druhým bez očekávání odměny.

Kozoroh
Znamení Kozoroha by si mělo během července pořádně prověřit, do jaké míry fungují upřímnost a čestnost. Proto začněte u sebe a nevynechte jedinou stránku vašeho života. Pokud to dokážete, lépe rozpoznáte, jak je na tom i vaše okolí.
Rada: Čchi-kung rozproudí vaši energii.

Vodnář
V průběhu první dekády buďte co nejvíce poctiví. Když budete mít čisté svědomí, nevykolejí vás okolní kritika či nespokojenost s vašimi činy. V dalších dvou dekádách se zaměříte na váš růst. Jen je třeba rozvíjet ducha a nikoliv ego.
Rada: Nepolevujte ve vašich duchovních cvičeních.

Ryby
Aby vám červenec „nepřišel na kobylku", pohlídejte si rizikové oblasti, jenž jsou pro znamení Ryb typické. Nejvýraznější jsou v tomto směru vaše sny a představy. Snít samozřejmě můžete, ale nesmí vám to komplikovat běžný život tím, že se bude jednat o „růžové brýle" nebo dokonce iluze.
Rada: Posilujte zemský živel.

Připravil astrolog Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
 Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily